اجرای کفپوش و کفسازی یکی از مهم ترین مراحل طراحی ساختمان، طراحی فضای باز و… می باشند. امروزه برای کفسازی ساختمان ها تجاری و مسکونی، کفسازی فضای باز و… انواع کفپوش های مختلف طراحی شده اند که هر یک از آن ها دارای قیمت و کاربرد خاص خود می باشند. با توجه به اینکه کیفیت کفسازی از اهمیت زیادی برخوردار می باشد به همین دلیل بهتر است شما در زمان انتخاب نوع کفپوش حساسیت و دقت لازم را به خرج دهید.
در ادامه انواع کفپوش های مناسب برای اجرای کفپوش و کفسازی را به شما عزیزان معرفی خواهیم کرد. امیدواریم با مطالعه مطلبی که پیش رو دارید بتوانید اطلاعات مفیدی را در مورد انواع کفپوش ها بدست آورید.
کفپوش اپوکسی از انواع کفپوش های پر استفاده است که برای اجرای کفپوش و کفسازی از آن استفاده زیادی می شود. برای ساخت این نوع کفپوش از انواع لایه مختلف اپوکسی استفاده می شود. ضخامت هر یک از این لایه ها حدود 2 میلیمتر می باشد.
از انواع کفپوش های اپوکسی به عنوان کفپوش تزیینی استفاده می گردد. این نوع کفپوش دارای جنبه بهداشتی نیز می باشد. به همین دلیل امروزه استفاده از کفپوش های اپوکسی در کفسازی افزایش پیدا کرده است.
در زمان طراحی کفپوش و کفسازی به کمک کفپوش اپوکسی باید کفپوش را به گونه ای به کار ببرید که دارای سطحی صاف باشد. این نوع کفپوش در انواع مدل های مختلف تولید می شود. هر یک از این مدل ها دارای کاربرد و ویژگی های خاص خود می باشند.
از کاربردی ترین انواع کفپوش اپوکسی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
جنس این نوع کفپوش از رزین اپوکسی می باشد. در واقع از کفپوش اپوکسی دکوراتیو به عنوان عایق رطوبتی استفاده می شود. کفپوش های دکوراتیو اپوکسی دارای طرح و رنگ هایی متنوع می باشند. این نوع کفپوش را می توان روی سطوح صاف و یکپارچه به راحتی پیاده سازی کرد.
کفپوش اپوکسی سه بعدی یکی از پرطرفدارترین انواع کفپوش ها به شمار می رود. از این نوع کفپوش برای پوشاندن کف سرویس بهداشتی، حمام و… استفاده می شود. کفپوش سه بعدی اپوکسی دارای طرح و رنگ های متنوعی می باشد و با اجرای این نوع کفپوش می توان تغییرات قابل توجهی را در طراحی داخلی ایجاد کرد.
این نوع کفپوش اپوکسی به راحتی می تواند جریان الکتریسیته را از خودش عبور دهد. به همین دلیل از این نوع کفپوش در انبار مخصوص نگهداری مواد منفجره و مهمات استفاده زیادی می شود.
این نوع کفپوش قابلیت استفاده در مکان ها با ترافیک بالا را دارد. برای اجرای کفپوش و کفسازی کارخانه ها با ترافیک بالا از کفپوش صنعتی استفاده می شود. کفپوش های اپوکسی صنعتی در انواع ضخامت های مختلف تولید می شوند. هر یک از ضخامت های این نوع کفپوش دارای تحمل بار با وزن های مختلفی می باشند.
این نوع کفپوش در مقابل مواد شیمیایی و اسیدی دارای مقاومت زیادی می باشد. کاربرد کفپوش ضد اسید اپوکسی در کارخانه های تولید کننده مواد شیمیایی است.
این نوع کفپوش اپوکسی بر پایه رزین اپوکسی تولید شده است. کفپوش گرانیت اپوکسی جایگزین بسیار مناسبی برای انواع کفپوش ها با جنس های مختلف سنگی، پی وی سی، سرامیکی و… می باشد. از این نوع کفپوش می توان به عنوان عایق رطوبتی، صوتی و حرارتی نیز استفاده کرد.
کفپوش گرانیت اپوکسی دارای مقاومت قابل توجهی در برابر سایش و هرگونه خراش می باشد. از این نوع کفپوش برای اجرای کفپوش و کفسازی در مکان های مختلف نظیر سالن، سینما، رستوران و… می توان استفاده کرد. شایان ذکر است نگهداری و تمیز کردن کفپوش گرانیت اپوکسی به راحتی امکان پذیر است.
برای تولید این نوع کفپوش اپوکسی از رزین اپوکسی از نوع بیسفنول A و سخت کننده پلی آمین استفاده می شود. این نوع کفپوش دارای قدرت چسبندگی بالایی می باشد. کفپوش آنتی داست اپوکسی دارای مقاومت شیمیایی، سایشی و فشاری زیادی می باشد. این نوع کفپوش را می توان به کمک مواد شوینده مختلف به راحتی تمیز کرد.
از این نوع کفپوش برای طراحی کفپوش و کفسازی مکان های مختلف نظیر پتروشیمی، بیمارستان، مراکز نظامی و… استفاده زیادی می شود.
هر یک از انواع کفپوش هایی که برای طراحی کفپوش و کفسازی مورد استفاده قرار می گیرند دارای ویژگی های خاص خود هستند. کفپوش اپوکسی نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد.
از مهم ترین ویژگی های کفپوش اپوکسی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
از مهم ترین کاربرد کفپوش اپوکسی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
برای اجرای کفپوش اپوکسی باید طبق مراحل زیر پیش بروید:
ابتدا به کمک دستگاه ساب زنی سطح اولیه را برای اجرای کفپوش اپوکسی آماده کنید. در صورتی که سطح مورد نظر شما به چربی یا روغن آلوده است باید قبل از ساب زنی سطح مورد نظر تان را به کمک مواد شیمیایی تمیز نمایید.
به کمک مکنده صنعتی می توانید هرگونه گرد و غبار را از سطح مورد نظرتان تمیز کنید.
برای پر کردن هرگونه خلل و فرج از لایه پرایمر استفاده می شود. به کمک این لایه می توانید سطح را برای اجرای کفپوش اپوکسی صاف و هموار نمایید. این نوع لایه در دو مرحله مختلف روی سطح اجراء می گردد.
بعد از اینکه لایه پرایمر خشک شد باید کلیه ترک ها و حفره هایی که روی سطح موجود هستند را به کمک دوغابی از اپوکسی پر کنید.
برای اجراء لایه میانی باید رنگ اپوکسی را با ماده سخت کننده ( هاردنر ) ترکیب کنید. مخلوطی را که تولید کرده اید به کمک یک غلتک روی سطح بمالید. در این مرحله صبر کنید که مخلوط مواد کفپوش به صورت کامل خشک شوند.
قبل از اینکه لایه نهایی کفپوش اپوکسی را اجراء کنید باید هرگونه ترک یا حفره ای که روی سطح موجود هستند را از بین ببرید. به کمک غلتک می توانید لایه نهایی را روی سطح اجراء نمایید. به این نکته توجه داشته باشید که اعمال رنگ اپوکسی روی سطح نباید بیشتر از 40 دقیقه طول بکشد.
کفپوش پلی اورتان که به کفپوش پلی یورتان نیز معروف است از انواع کفپوش های مقاوم است. این نوع کفپوش دارای انعطاف پذیری بالایی می باشد و درخشش فوق العاده آن امروزه مورد توجه قرار گرفته است. این نوع کفپوش دارای ساختاری پلاستیکی یا پلیمری می باشد. کفپوش های پلی یورتان در برابر خراش فیزیکی و آتش سوزی دارای مقاومت بالایی هستند. در نتیجه از این نوع کفپوش می توان برای اجرای کفپوش و کفسازی مراکز تجاری، ورزشی و صنعتی استفاده کرد.
این نوع کفپوش در انواع مختلف تولید می شود. از کاربردی ترین انواع کفپوش پلی اورتان می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ویژگی های قابل توجه این نوع کفپوش باعث شده است که از آن برای طراحی کفپوش و کفسازی استفاده زیادی شود. از مهم ترین ویژگی های کفپوش پلی اورتان می توان به موارد زیر اشاره کرد:
از مهم ترین کاربرد کفپوش پلی اورتان می توان به موارد زیر اشاره کرد:
کفپوش پلی اورتان در چند مرحله زیر اجراء می شود:
برای آماده سازی سطح عملیات درزگیری، بتونه کاری و لکه زدایی انجام می شود. توجه داشته باشید که هر یک از عملیات ذکر شده باید با دقت و حساسیت بالایی انجام شود.
در این مرحله از اجرای کفپوش پلی اورتان از مواد پرایمری برای ایجاد لایه اولیه و آستر کفپوش استفاده می شود. این نوع مواد بر پایه پلی اورتان می باشند و دارای ویسکوزیته و غلظت کمی نسبت به مصالح مختلف می باشند.
اجرای لایه نهایی به کمک رزین مخصوص که از جنس پلی اورتان است انجام می شود. اجرای لایه نهایی با سرعت زیادی قابل انجام می باشد. لایه نهایی روکش پلی اورتان از دو جزء مختلف رزین و هاردنر تشکیل شده است و دارای مقاومت قابل توجهی در برابر روغن صنعتی و انواع عناصر خورنده می باشد.
کفپوش پلی اورتان دارای دو جزء مختلف رزین و سخت کننده می باشد. برای پیاده سازی این نوع کفپوش هاردنر و رزین باید به صورت کامل با یکدیگر ترکیب شوند. بعد از ترکیب این دو مواد با یکدیگر باید به مدت 20 دقیقه صبر کنید سپس مخلوط آن ها در قسمت کف بتنی اجراء نمایید. برای اجرای این نوع پوشش محافظتی از ابزار مختلف و کاربردی نظیر پیستوله، غلتک یا قلمو استفاده می شود.
ملات کفپوش خودتراز از انواع ملات هایی است که در ساخت آن از مجموعه مواد افزودنی مختلف استفاده شده است. از این نوع ملات به عنوان یک پوشش برای ایجاد سطح های صاف استفاده می گردد. از رایج ترین افزودنی هایی که برای ساخت این نوع ملات کفپوش استفاده می شود می توان به موارد زیر اشاره کرد:
انواع ملات کفپوش خود تراز به چند دسته زیر تقسیم می شوند:
از این نوع ملات به دلیل خواص شیمیایی و فیزیکی که دارد برای ملات ریزی در انواع کف هایی که نیاز به ترمیم دارند مناسب می باشد.
این نوع ملات از دو جزء مختلف ساخته شده است. ساخت ملات خود تراز دو جزئی بر پایه آب می باشد. این نوع ملات دارای هیچ نوع آلودگی برای محیط زیست نمی باشد.
ملات خود تراز الیافی جزء ملات ها بر پایه پلیمر و سیمان می باشد. در قسمت داخلی این نوع ملات از الیاف پلیمری استفاده زیادی می شود.
از مهم ترین ویژگی های ملات کفپوش خود تراز می توان به موارد زیر اشاره کرد:
از ملات کفپوش خود تراز برای انجام زیرسازی و روکش کردن سطح های مختلف استفاده زیادی می شود. از مهم ترین انواع کاربرد ملات کفپوش خود تراز عبارتند از:
از سخت کننده و براق کننده کف بتنی برای اجرای کفپوش و کفسازی مراکز صنعتی مختلف، کارخانه های بزرگ، سوله، انبار و سایر مکان های تجاری و اداری استفاده زیادی می شود. این نوع مواد دارای مقاومت بالایی هستند و ظاهر آن ها یکدست و زیبا است.
سخت کننده و براق کننده کف بتنی باعث افزایش مقاومت سایشی سطوح بتنی می شود. پایه اصلی مواد سخت کننده و براق کننده متشکل از مواد زیر می باشد:
نحوه اجرای این نوع سخت کننده و براق کننده به صورت زیر است:
از مهم ترین ویژگی های سخت کننده و براق کننده کف بتنی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
از مهم ترین کاربرد سخت کننده و براق کننده کف بتنی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
قیمت اجرای کفپوش و کفسازی ساختمان یکسان نیست و به عوامل زیادی بستگی دارد. قبل از اجرای کفپوش بهتر است قیمت آن را به صورت تقریبی تخمین بزنید.
از مهم ترین عوامل موثر بر قیمت اجرای کفپوش و کفسازی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
امروزه استفاده از کفپوش های مختلف برای اجرای کفپوش و کفسازی افزایش پیدا کرده است. به همین دلیل مراکز زیادی در زمینه تولید و فروش کفپوش های اپوکسی، پلی اورتان و… در حال فعالیت هستند. مقاوم سازی افزیر یکی از این مراکز است که خدمات خود را به صورت آنلاین و حضوری به مشتریان عزیز ارائه می دهد.
در مجموعه ما انواع کفپوش با برندهای معتبر به فروش می رسند. در صورتی که تمایل به خرید کفپوش دارید می توانید برای ثبت سفارش یا استعلام قیمت کفپوش با کارشناسان شرکت مقاوم سازی افزیر تماس بگیرید. کارشناسان ما آماده پاسخگویی به سوالات و ارائه مشاوره لازم به شما مشتریان عزیز می باشند.
اجرای کفپوش و کفسازی نیاز به مهارت و تخصص زیادی دارد. در نتیجه برای طراحی کفپوش ساختمان های مسکونی، تجاری، فضاهای باز و… بهتر است از افرادی که در این زمینه مهارت و تخصص لازم را دارند کمک بگیرید. علاوه بر این انتخاب کفپوش مناسب از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. بنابراین بهتر است شما همراهان عزیز اطلاعات خود را در مورد انواع مدل های کفپوش موجود در بازار افزایش دهید.
چرا عایق رطوبتی دیوار مهم است؟ نکاتی برای جلوگیری از نفوذ رطوبت اهمیت استفاده از…
عایق ساختمانی چیست و چرا اهمیت دارد؟ عایق ساختمانی مجموعهای از مواد و روشهاست که…
تعرفه عایقسازی ساختمان: هزینهها را بشناسید و صرفهجویی کنید! عایق کاری ساختمان بهعنوان راهکاری برای…
چگونه از نفوذ آب در شرایط فشار بالا جلوگیری کنیم؟ فشارهای وارده به ساختمان که…
آب بندی فشار مثبت بتن چیست؟ آببندی بتن به مجموعه اقداماتی اطلاق میشود که با…
وال مش چیست و چرا به صنعت ساخت و ساز معرفی شد؟ اولین دلیل روی…