این کتاب به عنوان راهنمای مرجعی برای آیین نامهها و دستورالعملهای طراحی و مقاوم سازی است که با تکیه بر روشهای نو، مسائل طراحی سنتی و جدید را مورد بررسی قرار میدهد. مطالب این کتاب در حوزه مهندسی مقاوم سازی پلهای بزرگراهی موجود به روشهای موثر و مقرون به صرفه است. بارزترین مشخصه این کتاب، مواجه شدن با شرایط واقعی زمین و سازه است. معرفی ایدههای ابتکاری که در طرحهای سازه ای و جزئیات اتصالات پیش ساخته توسط تیمهای مهندسی و ساخت، در طول سالیان دراز مورد استفاده قرار گرفته است، از این کتاب نمونه ای منحصر به فرد ساخته است.
در این کتاب، مسائل زیر به طور جزء مورد بررسی قرار گرفته است:
سرفصلهای این کتاب، مطالب متعددی را در بر گرفته است؛ در حالت کلی این کتاب از 3 بخش کلی و 12 فصل تشکیل شده است. بخش1، دیدگاهی کلی از مهندسی پل ارائه میدهد. بخش 2، به طور ویژه به تحلیل عملیات مقاوم سازی و ترمیم میپردازد. بخش 3، روشهای مقاوم سازی را شرح میدهد. تکنیکهای بازرسی و مانیتورینگ، روشهای مقاوم سازی رایج و پیشرفته و روشهای حفظ و نگهداری از پلها از زیرفصلهای این بخش هستند.
مخاطبان این کتاب، طیف گسترده ای از علاقه مندان به مسائل سازه ای، از جمله مدیران پروژه، مهندسین مشاور پل، مهندسان راه و ترابری، هیدرولیک، کارشناسان حمل و نقل، دانشجویان مهندسی و اساتید دانشگاهی را شامل میشود. به علاوه، امکان بهره گیری از این کتاب به عنوان منبع درسی در محیط های آکادمیک وجود دارد.
عایق رطوبتی در سوله چیست و چرا استفاده از آن ضروری است؟ عایق رطوبتی سوله…
مسلح کردن دیوار با شبکه الیاف؛ از ابهامات تا ممنوعیت مسلح کردن دیوار با شبکه…
اهمیت عایقکاری نما در حفظ ارزش ساختمان عایقکاری نما نهتنها از ساختمان در برابر آسیبهای…
آشنایی با عایق رطوبتی کف و کاربردهای آن در ساختمانسازی عایق رطوبتی کف ساختمان، یکی…
عایقهای نوین؛ جایگزین ایزوگام و قیرگونی با پیشرفت تکنولوژی، عایقهایی که برای جایگزینی با ایزوگام…
چرا عایق فونداسیون، پایهایترین نیاز هر ساختمان است؟ عایقکاری فونداسیون به دلایل متعددی ضروری است…