کتاب مقاوم سازی و آب بندی ساختمان‌های بتنی

کتاب مقاوم سازی و آب بندی ساختمان‌های بتنی

مقاوم-سازی-کتاب-عایق-کاری-ضد-آب-سازه-بتنی
مقاوم-سازی-کتاب-عایق-کاری-ضد-آب-سازه-بتنی

Download PDF

این کتاب به طور عمده به مبحث خرابی ها و مقاوم سازی های سازه ای و غیرسازه ای می پردازد و هدف اصلی در آن، بهبود دوام و عمر مفید سازه و یا قسمتی از آن تا حد امکان است. لازم به ذکر است که مقاوم سازی های غیرسازه ای، تاثیری بر ظرفیت باربری سازه ندارند.

این کتاب از 9 فصل تشکیل شده است که در ادامه خلاصه ای از موضوعات مطرح شده ارائه شده است.

در فصل 1، بحث هایی کلی در بحث خرابی، وظایف مهندس در مواجهه با شرایط مختلف و خلاصه ای از استانداردها و آیین نامه ها آمده است.

فصل 2، به معرفی مشخصات پایه ای بتن و مواد مربوط به این مصالح می پردازد. بررسی اثرات اسیدها، سولفات ها و محلول های کلریدی بر ملات سیمانی، بحث در مورد خوردگی، افزودنی ها و برخی مواد پلیمری نظیر الیاف کامپوزیتی FRP، رزین های اپوکسی، پلی استری و … از زیرفصل‌های این بخش هستند.

در فصل 3، فاکتورهایی که دوام بتن آرمه را تحت تاثیر قرار می‌دهند مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد. خوردگی میلگردهای بتن، زوال بتن، آسیب‌های فیزیکی، حملات شیمیایی به بتن از جمله این عوامل هستند.

در فصل 4، بحث عمده بر روی بازرسی و تشخیص عیوب در بتن آرمه است. آزمون‌‌های تشخیص کربناته، سولفاته و کلریده شدن بتن، ارزیابی حفرات و تراکم بتن، تست‌های اولتراسونیک، رادیوگرافی، و بازرسی دیگر خرابی‌های غیرسازه ای، برخی از انواع آزمون‌هایی هستند که در این فصل معرفی شده اند.

در فصل 5 بحثی کلی در مورد خرابی‌های غیرسازه ای شده است. ترک‌های غیرسازه، عمده بحث‌های این فصل را تشکیل می‌دهند.

موضوع فصل 6، خرابی‌های سازه ای است که از 4 بخش تشکیل شده است. در بخش اول، به تعریف خرابی‌های عمومی سازه ای و بازرسی‌های مربوطه و روش‌های مقاوم سازی آن، از جمله تزریق، صفحات فولادی چسب اپوکسی و الیاف کامپوزیتی FRP پرداخته شده است. در بخش دوم، روش‌های مقاوم سازی آسیب‌های ناشی از آتش سوزی ساختمان‌های بتنی، در بخش سوم، پل‌های بتنی و در بخش چهارم، مقاوم سازی سیلوهای بتنی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

پوشش‌های حفاظتی سرفصل مطالب فصل 7 را تشکیل می‌دهد.

در فصل 8، در دو بخش جداگانه به مبحث مقاوم سازی کف و سقف‌های بتنی پرداخته شده است.

و در نهایت فصل 9، محل بحث در مورد مقاوم سازی سازه‌های بتنی نگهدارنده مایعات، و سازه‌های بتنی دریایی است.

5/5 - (4 امتیاز)
تیم تحریریه افزیر

این محتوا توسط تیم مجرب تولید محتوا افزیر تولید و منتشر شده است.

پرسش و پاسخ


نظر خود را درج کنید..

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *