بتن

گروت ریزی بیس پلیت ماشین آلات سنگین

ترکیبات گروت معمولاً مخلوطی از سیمان، ماسه، آب، رزین و سایر افزودنی‌ها می‌باشد. یک گروت دقیق با کیفیت خوب، چه بر پایه رزین یا سیمانی، باید انتقال بار خوبی را فراهم کند. همچنین در اکثر شرایط به راحتی اعمال شود.
از انواع گروت برای مصارف مختلف استفاده می‌شود. عموماً برای ترمیم ترک‌های بتن، پرکردن درزها و شکاف‌های کاشی، درزگیری و پرکردن شکاف‌ها برای عایق رطوبتی و تثبیت خاک در حفر چاه و فونداسیون استفاده می‌شود. هم‌چنین برای استحکام بیشتر به پایه‌های سازه‌های باربر استفاده می‌شود.
در بخش تولید و گروت ریزی بیس پلیت، ماشین آلات سنگین باید به بتن زیر متصل شوند تا اطمینان حاصل شود که در جای خود مستحکم است و عملکرد مطلوبی را ارائه می‌دهد. فرآیند نصب معمولاً شامل نصب کفی‌ها / بیس پلیت مستقیماً روی بتن کف است. تزریق گروت بیس پلیت برای ماشین آلات و صفحات یاتاقان، و مهار صحیح تجهیزات به فونداسیون، رویکردهای کم هزینه‌ای هستند که اتصال ماشین به فونداسیون را با کیفیت بالا ارائه می‌کنند.
گروت بین دو سطح صفحه (معمولاً فولاد و بتن) برای ایجاد پایداری، تراز، جداسازی لرزش و تراز کردن بیشتر ریخته می‌شود. در عملیات تزریق بیس پلیت به طور سنتی از گروت سیمانی استفاده می‌شود. با این حال، بسیاری از صنایع به دلیل کسب استحکام بیشتر و خواص مواد به سمت گروت اپوکسی روی می‌آورند.

هدف از گروت ریزی در زیر صفحات پایه چیست؟

گروت مانند یک شیم مایع بین دو سطح عمل می‌کند. گروت برای محکم کردن صفحات پایه (بیس پلیت) ماشین آلات سنگین به فونداسیون استفاده می‌‌شود که به ماشین اجازه می‌دهد تا به درستی کار کند. علاوه بر این، گروت ارتعاشات عملیاتی را کاهش می‌دهد که می‌تواند باعث آسیب ساختاری و خرابی ماشین آلات شود.

دو نوع اصلی از گروت وجود دارد که برای این منظور استفاده می‌شود: گروت اپوکسی و گروت سیمانی.

هدف از روش‌های تزریق مناسب همراه با گروت اپوکسی، حفظ تراز مناسب تجهیزات در طول عمر مفید آن است. تراز کردن صحیح تجهیزات قبل از تزریق گروت، کلید عملکرد صحیح سیستم است. هنگامی که تجهیزات صنعتی گروت ریزی می‌شوند، گروت به عنوان یک مجرای موثر برای انتقال ارتعاشات از تجهیزات ماشین آلات به فونداسیون عمل می‌کند. این کار از طریق تماس یکپارچه بین تجهیزات دینامیکی و فونداسیون انجام می‌شود. این میرایی موثر ارتعاش ماشنین آلات را فراهم می‌کند و در نتیجه قابلیت اطمینان کلی را به طور شگفت انگیزی تا 10 برابر افزایش می‌دهد.
هنگام انتخاب محصولی (گروت) که دستگاه و ماشین شما را به فونداسیون وصل می‌کند عواملی مانند جریان، استحکام، آماده سازی و طول عمر باید در نظر گرفته شود. برای بهینه‌سازی عملکرد ماشین‌ها و دستگاه‌های خود، به تجربه شرکت مقاوم سازی افزیر و انتخاب گسترده از بین انواع گروت‌ها اعتماد کنید.

گروت اپوکسی چیست؟

گروت اپوکسی از رزین های اپوکسی و سنگدانه ساخته می‌شود. این مخلوط به این ماده دوام، سختی و خواص ضد آب عالی می‌بخشد. استحکام بالا، قدرت مهاری و مقاومت شیمیایی ارائه شده توسط رزین اپوکسی و مواد پرکننده، آن را برای شرایطی که ارتعاشات، آب، مواد شیمیایی و گرما به طور مرتب وجود دارد، ایده آل می‌کند. استاندارد ANSI (ANSI A118.3) یک ویژگی مهم با کیفیت عالی است که هنگام ارزیابی گزینه های گروت اپوکسی باید به آن توجه کنید. در ادامه برای آشنایی بیشتر با گروت اپوکسی مطالعه مقاله “گروت اپوکسی چیست و چه کاربردی دارد؟” پیشنهاد می کنیم.

گروت سیمانی چیست؟

مخلوط گروت پایه سیمانی با آب، سیمان و ماسه ساخته می‌شود. گروت سیمان در اشکال مختلف (مانند ساییدگی زیاد، گیرش سریع و غیره) وجود دارد. از گروت در طیف وسیعی از کاربردهای صنعتی استفاده می‌شود.

گروت اپوکسی در مقابل گروت سیمانی

در حالی که گروت‌های سیمانی در طیف وسیعی از صنایع اجرا می‌شوند، به دلایلی انتخاب ضعیفی برای گروت ماشین آلات می‌باشند:

  • گروت سیمانی برای مقاومت در برابر ضربه مداوم و ارتعاشات ماشین آلات سنگین طراحی نشده است. با قرارگیری در معرض این تنش ها ترک می‌خورد. ترک می‌تواند هم برای ماشین و هم برای بتن زیر آن پیامدهای شدیدی داشته باشد. از طرف دیگر، گروت اپوکسی دارای مقاومت مهاری باورنکردنی و مقاومت طبیعی در برابر لرزش است.
  • گروت سیمانی می‌تواند بین صفحه پایه و صفحه بالشتک منقبض شود. در نتیجه، گروت ترک خورده و پایداری پیوند بین دو صفحه را تهدید می کند. گروت اپوکسی انقباض ذاتی کمی دارد و این خطر را کاهش می‌دهد.
  • گروت‌های سیمانی نیز در برابر حملات شیمیایی آسیب پذیر هستند که می تواند در طول زمان گروت را تخریب کند. گروت‌های اپوکسی در برابر مواد شیمیایی مقاوم هستند. برای ماشین‌ آلات سنگین، به‌ویژه در تأسیساتی که در معرض مواد شیمیایی یا محیط‌‌های مرطوب هستند، ایده‌آل می‌باشد.

پیشنهاد برای مطالعه

گروت سیمانی یا گروت اپوکسی کدام انتخاب مناسب تری می‌باشد؟

بررسی علت نیاز به استفاده از گروت در ماشین آلات صنعتی

تجهیزات گروتینگ بخش جدایی ناپذیر از پروژه‌های مدرن عمرانی و مهندسی می باشد. نیاز به گروت ماشین آلات صنعتی با ترکیبی از شرایطی که در ساخت فونداسیون‌ها رخ می‌دهد ایجاد می‌شود. بسیاری از این شرایط برای بتن نامطلوب هستند و در نتیجه استفاده از آن را پیچیده می‌کنند.
این شرایط اساساً به این دلیل ایجاد می‌شود که ریختن فونداسیون بتنی در محدوده تحمل معمولاً برای تراز‌کردن ماشن آلات ارتعاشی غیرممکن است. حتی اگر چنین بتن ریزی دقیقی امکان پذیر باشد، با این واقعیت که بتن در حین عمل آوری منقبض می‌شود، پیچیده‌تر می‌گردد.
علاوه بر این، لایه سطحی ضعیفی که در هنگام ریختن یا ماله‌کشی بتن معمولی ایجاد می‌شود، برای ماشین‌آلاتی که به تراز دقیق نیاز دارند، پشتیبانی نمی‌کند. بنابراین، در ساخت فونداسیون ها، ریختن بتن تا سطحی بالاتر از سطح مورد نظر، و پس از عمل آوری، تراشه کردن سطح برای حذف لایه ها، به یک روش استاندارد تبدیل شده است. سپس ماشین‌آلات روی فونداسیون قرار می‌گیرند، با استفاده از پیچ‌های جک، گوه‌ها، شیم‌ها و غیره در رواداری‌های مناسب تراز می‌شوند و قضای خالی گروت ریزی می‌شود تا یکپارچگی بین ماشین آلات و پی بتنی زیر ایجاد شود.
در صورت عدم نصب درست ماشین آلات، نیروهای ایستایی که فونداسیون تحت تأثیر آن‌ها قرار می گیرد به تنهایی عمل نمی‌کند. نیروهای ارتعاشی با قدر بالا نیز وجود خواهند داشت. با در نظر گرفتن زمان کافی، ترک‌هایی در فونداسیون ایجاد شده که باعث نفوذ روغن روان کننده به عمق فونداسیون می‌شود و بتن را تخریب می‌کند. بنابراین تعمیر فونداسیون ترک خورده، حذف یا ترمیم بتن آغشته به روغن و گروت ریزی مجدد، به منظور یکپارچگی سیستم ضروری است.

مزایای گروتینگ

هدف از گروتینگ بیشتر از پر کردن بیس پلیت یا تکیه‌گاه های زیر ریل‌های بیس پلیت، مقاومت در برابر نیروهای جانبی، محوری و عمودی است که تجهیزات دوار تحمیل می‌کنند. گروت، تراز تجهیزات دوار را حفظ می‌کند و لرزش تجهیزات را به حداقل می‌رساند. گروت مسیری را برای حرکت ارتعاشات به داخل فونداسیون فراهم می‌کند، جایی که جرم آن را جذب می‌کند. این باعث می‌شود که نیروهای ارتعاشی در تجهیزات باقی نمانند و باعث خرابی تجهیزات نشوند.
هنگامی که تجهیزات دوار را با گروت اپوکسی مانند گروت اپوکسی دو جزیی یا گروت اپوکسی سه جزیی به درستی تنظیم می‌کنید، به طور موثری هزینه های طول عمر تجهیزات دوار خود را کنترل می‌کنید، بنابراین تجهیزات برای مدت طولانی تری کار می‌کنند و کارایی آن را به حداکثر می رساند.

پیشنهاد برای مطالعه

چرا از انواع گروت‌ ها استفاده می‌کنیم؟

انتخاب گروت بیس پلیت مناسب

هدف اولیه گروت ریزی زیر صفحات پایه ماشین آلات، کاهش لرزش و حفظ یکپارچگی ساختاری با فونداسیون تا زمانی که دستگاه کار می‌کند، می‌باشد. انتخاب گروت مناسب، محاسبه و برآورد مقدار گروت و استفاده از روش صحیح گروت ریزی برای تراز، یکپارچگی و طول عمر دستگاه بسیار مهم است.
مواد تزریق اپوکسی از دیرباز برای گروت ریزی زیر صفحات پایه ماشین آلات مورد استفاده قرار می‌گرفته است. کاربرد خاصی که برای گروت در نظر گرفته شده است باید هنگام ارزیابی خواص گروت در نظر گرفته شود. به همان اندازه مهم است که شرایطی را که تولید‌کننده داده‌های آزمایش خود را به دست آورده است، مشخص کنیم.
برخی از خواص به عمر طولانی یا عملکرد بهتر گروت کمک می‌کنند در حالی که برخی دیگر سهولت نصب یا قرار دادن گروت را تسهیل می‌کنند. در ارزیابی یک گروت، ویژگی‌های عملکردی باید بر سهولت ویژگی‌های جایگذاری ترجیح داده شود. این خواص از اهمیت کلیدی برخوردار هستند:

  • استحکام – قدرت
  • انبساط گروت
  • بدون کف
  • ثبات ابعادی

برای آشنایی بیشتر با انتخاب گروت مناسب برای بیس پلیت و اهمیت آن مطالعه مقاله “راهنمای جامع گروت ریزی فونداسیون تجهیزات و ماشین آلات صنعتی” را پیشنهاد می کنیم.

اجرای صحیح گروت بیس پلیت به طور کلی

آماده سازی بستر برای گروت ریزی صفحات پایه

محل اجرای گروت ریزی بیس پلیت باید عاری از هرگونه مواد سست و شکننده، خشک و عاری از گرد و غبار و خاک باشد. سطح از نظر فیزیکی یا شیمیایی با گروت بلبرینگ نباید تداخل نداشته باشد.

پیچ و مهره‌های نگهدارنده

برای اینکه مطمئن شوید به طور کامل پر شده‌اند‌ بهتر است ابتدا پیچ‌های نگهدارنده را گروت ریزی کنید. برخی از مشخصات فنی نیاز به تزریق همزمان انکربولت و بلبرینگ‌های بیس پلیت دارند. این عمل می‌تواند منجر به گیر افتادن هوا و ایجاد فضای خالی در زیر پیچ‌ها شود، مگر اینکه گروت بسیار سیال باشد.

شیم‌های متحرک برای بیس پلیت

از شیم‌های فولادی برای ایجاد تراز صحیح بیس پلیت استفاده می‌شود. این شیم ها سپس با استفاده از انکر بولت‌ در جای خود ثابت می‌شود. شیم ها را می‌توان برداشت یا تا زمانی که در برابر خوردگی مقاوم باشند می‌توانند باقی بمانند.

قالب بندی

قالب به طور محکم باید به پایه مهر و موم شده باشد تا گروت از قالب بیرون نزند و هدر نرود.

انتخاب نوع گروت

برای بارهای استاتیکی بالا می‌توان از گروت‌های سیمانی استفاده کرد. برای بارهای ارتعاشی، مواد شیمیایی یا بارهای دینامیکی بالا نیز می توان از گروت‌های اپوکسی استفاده کرد.

ریختن یا پمپاژ گروت

هنگام ریختن گروت در قالب‌ها از یک طرف بیس پلیت، از قیف استفاده کنید. قیف باید حداقل 100 میلی متر ارتفاع و نسبت 1:3 (ارتفاع قیف: طول ریزش) داشته باشد.
گروت هم‌چنین می‌تواند از مرکز صفحه یاتاقان پمپاژ شود، جایی که از همه طرف به طور مساوی به سمت انتهای قالب پخش ‌شود. پمپ پریستالتیک برای گروت‌های رزینی و پمپ دیافراگمی برای گروت‌های سیمانی استفاده می‌شود. روش دیگر، برای تزریق گروت مناطق بزرگ‌، یک لنس گروت می‌باشد. لنس از طریق شکاف وارد و بعد از اتمام پمپاژ به آرامی خارج می‌شود.
اطمینان حاصل کنید که لبه‌های کار با گروت به درستی تکمیل شده اند. گروت‌های سیمانی باید تا لبه صفحه یاتاقان فولادی تمام شوند و در یک شیب پخ شوند. این کار برای جلوگیری از ترک خوردن در جایی است که گروت مهار نشده است.

روش و نحوه اجرای گروت ریزی بیس پلیت ماشین آلات سنگین

آماده سازی سطح بتن و صفحات زیر سری (صفحات بالشتک)

قبل از گروت ریزی بیس پلیت، سطح بتن و صفحه باید به اندازه کافی آماده شود. به دلیل تاثیر بر کیفیت اتصال، سطوح تمام اجزاء باید عاری از گرد و غبار، آلودگی و ضایعات باشد. هم‌چنین هر پرایمر یا پوشش نیز باید قبل از نصب برداشته شود.

گروت ریزی

برای ریختن موفقیت آمیز گروت اپوکسی، ویسکوزیته بهینه، سرعت جریان و دمای مناسب گروت ریزی باید رعایت شود. هر یک از این جنبه‌ها می‌تواند توسط سازنده گروت توصیه و تأیید شود. یک قالب ضد نشتی باید برای احاطه کردن صفحه پایه ساخته شود. ایجاد هدباکس می‌تواند به هدایت بهتر گروت به داخل قالب کمک نماید.

پرداخت لبه های بیس پلیت

گروت‌های سیمانی به پرداخت‌هایی نیاز دارند که همسطح لبه صفحه باشند و در یک شیب پخ شوند. این در حالی است که گروت‌های اپوکسی را می‌توان از لبه صفحه مخروطی کرد.

برخی از رایج ترین مشکلاتی که در طول عملیات تزریق بیس پلیت به وجود می‌آیند عبارتند از:

انتخاب گروت مناسب برای صفحات پایه

تعیین گروت برای بلبرینگ به بارگذاری دستگاه، اندازه بلبرینگ، اندازه شکاف و روش تزریق بستگی دارد. انتخاب نادرست گروت منجر به خرابی آن می‌شود. به عنوان مثال، اکثر گروت‌های سیمانی قادر به مقاومت در برابر بارگذاری‌های متداوم ضربه‌ای مانند ماشین های ارتعاشی نیستند.

گروت‌های پایه سیمانی برای بیس پلیت در برابر کشش ضعیف هستند و دچار پدیده خستگی می‌شوند. این پدیده عواقب جدی بر ایمنی داشته باشد و هزینه تعمیر مجدد می‌تواند صد برابر بیشتر از سود اولیه کوتاه مدت باشد. پس برای هر موقعیت منحصر به فرد از گروت مناسب اسفاده کنید.اگر از ماشین آلات سنگین استفاده می کنید که لرزش ایجاد می کنند، از گروت اپوکسی استفاده کنید.

حفره و فضای خالی در گروت صفحه پایه

پشتیبانی ارائه شده توسط گروت سطح اتکای موثر (EBA) معروف است. این ناحیه می‌تواند تحت تأثیر نشت گروت، صفحه غیرترازشده، انقباض گروت، اختلاط نامناسب گروت، نحوه جایگذاری نامناسب یا حفره‌های هوای حبس شده باشد.

EBA می تواند منجر به بارگذاری نقطه ای روی گروت شود که به نوبه خود منجر به ترک و خرد شدن گروت زیر صفحه پایه می‌شود. این بارگذاری می‌تواند عواقب فاجعه باری برای دستگاه داشته باشد. همیشه گروت را کاملاً مخلوط کنید (یعنی مایعات را قبل از افزودن سنگدانه با هم مخلوط کنید). اطمینان حاصل کنید که صفحه پایه تراز است، هدباکس اندازه درستی دارد تا اجازه دهد گروت به درستی جریان یابد.

ایجاد ترک در گروت و اطراف صفحه پایه

گروت‌های سیمانی برای ارائه خصوصیات غیر‌انقباضی مورد نیاز برای گروت بلبرینگ به انبساط متکی هستند. این انبساط باید در زیر بیس پلیت محصور شود. در غیر اینصورت اگر آزادانه منبسط شود، می‌تواند به دلیل انقباض ترک بخورد. این ترک خوردگی اغلب در نواحی که گروت سیمان به درستی تکمیل نشده باشد رخ می‌دهد. گروت های اپوکسی به علت انقباض ذاتی کم، تحت تأثیر قرار نمی‌گیرند.
پس اگر از گروت سیمانی استفاده می‌کنید، باید انبساط گروت را در زیر صفحه پایه مدیریت کنید. اگر از گروت اپوکسی استفاده می‌کنید، به دلیل انقباض ذاتی کم آن، به شرط در نظر گرفتن عمق ریزش، لازم نیست نگران این موضوع باشید.

عدم روانی مناسب گروت ریزی بیس پلیت

نصب سریع ماشین آلات ضروری است. گروت با روانی پایین، روند را کند می‌کند. برخی از گروت‌های اپوکسی با رقیق‌کننده‌ها بهبود می‌یابند. استفاده بیش از حد می‌تواند منجر به انقباض و از بین رفتن EBA شود. گروت اپوکسی‌های شرکت افزیر با کارایی مناسب و بدون هیچ گونه عوارض جانبی نامطلوب ساخته شده اند.

برخی از ملاحظات اضافی برای هربار در نظر گرفتن در هنگام گروت ریزی زیر صفحات پایه

  • حداقل ضخامت گروت زیر بیس پلیت 8/50 میلی متر با گروت بدون حفره هوا که فضای خالی بیس پلیت را پر می‌کند.
  • ویسکوزیته، سرعت جریان و زمان تنظیم اولیه دوغاب در دمای 25 درجه سانتیگراد برای جای‌گذاری مناسب بسیار مهم است.
  • از قالب های محکم و ضد نشتی که حداقل 5/2 سانتی متر از اطراف بیرون زده است استفاده کنید.
  • اجازه دهید چندین دریچه هوا وجود داشته باشد تا گروت سبب حبس حباب هوا در صفحه پایه نشود.
  • گروت را تا بالای زیر بیس پلیت پر نکنید.

با توجه به اینکه شما برای هر پروژه اهداف متفاوتی دارید. گروت‌های شرکت افزیر مانند گروت اپوکسی و یا گروت پایه سیمانی الزامات کاربردی متعددی را برآورده می‌کنند و در عین حال هدف نهایی شما را در نظر می‌گیرند. شرکت افزیر در راستای تامین نیازهای کافرمایان،پیمانکاران و سایر افراد و با داشتن کارشناسان فنی با تجربه اقدام به فروش انواع گروت‌ها بادوام مانند گروت پایه سیمانی، گروت پلیمری و گروت‌های اپوکسی نموده است. جهت اطلاع از هزینه تامین و خرید گروت می‌توانید به وب‌سایت شرکت افزیر مراجعه نمایید.

جمع بندی گروت ریزی بیس پلیت

به طور کلی گروت به سه مدل اپوکسی، پلیمری و سیمانی موجود می‌باشد. انتخاب نوع گروت بر اساس نوع پروژه و موقعیت آن می‌باشد. به طور مثال هنگام نصب ماشین آلات – به ویژه هر نوع که ارتعاشات قابل توجهی ایجاد می‌کند یا باید تحمل کند – روی صفحات پایه، گروت‌های اپوکسی راه حل ایده آلی هستند. انواع گروت‌های موجود در بازار بر اساس مدل و ماده اولیه به صورت زیر می‌باشند:

شرکت مقاوم سازی افزیر با چندین سال تجربه در زمینۀ فروش و اجرای انواع گروت‌ها، در خدمت شماست. کارشناسان شما را برای انتخاب و خرید گروت متناسب با پروژه مورد نظر راهنمایی می کنند. برای دریافت لیست قیمت گروت و قیمت گروت آماده با کارشناسان ما در تماس باشید.

پیشنهاد برای مطالعه

گروت ریزی و روش‌های اجرای گروت

سوالات متداول

از انواع گروت برای چه مصارفی در صنعت استفاده می‌شود؟

عموماً برای ترمیم ترک‌های بتن، پرکردن درزها و شکاف‌های کاشی، درزگیری و پرکردن شکاف‌ها برای عایق رطوبتی و تثبیت خاک در حفر چاه و فونداسیون استفاده می‌شود. هم‌چنین برای استحکام بیشتر به پایه‌های سازه‌های باربر استفاده می‌شود.

چگونه می‌توان ماشین آلات را به فونداسیون کف متصل نمود؟

در بخش گروت ریزی بیس پلیت، ماشین آلات سنگین باید به بتن زیر متصل شوند تا اطمینان حاصل شود که در جای خود مستحکم است و عملکرد مطلوبی را ارائه می‌دهد. فرآیند نصب معمولاً شامل نصب کفی‌ها مستقیماً روی بتن کف است. تزریق گروت بیس پلیت برای ماشین آلات و صفحات یاتاقان، و مهار صحیح تجهیزات به فونداسیون، رویکردهای کم هزینه‌ای هستند که اتصال ماشین به فونداسیون را با کیفیت بالا ارائه می‌کنند.

نقش گروت بین دو سطح فولادی و بتنی چه می‌باشد؟

گروت بین دو سطح صفحه برای ایجاد پایداری، تراز، جداسازی لرزش و تراز کردن بیشتر ریخته می‌شود. در عملیات تزریق بیس پلیت به طور سنتی از گروت سیمانی استفاده می‌شود. با این حال، بسیاری از صنایع به دلیل کسب استحکام بیشتر و خواص مواد به سمت گروت اپوکسی روی می‌آورند.

به چه دلیل از گروت بر پایه اپوکسی در محیط های که سازه تحت لرزش می‌باشد استفاده می‌کنند؟

گروت سیمانی برای مقاومت در برابر ضربه مداوم و ارتعاشات ماشین آلات سنگین طراحی نشده است. با قرارگیری در معرض این تنش ها ترک می‌خورد. ترک می‌تواند هم برای ماشین و هم برای بتن زیر آن پیامدهای شدیدی داشته باشد. از طرف دیگر، گروت اپوکسی دارای مقاومت مهاری باورنکردنی و مقاومت طبیعی در برابر لرزش است.

گروت اپوکسی بهتر است یا گروت سیمانی؟

انتخاب نوع گروت بر اساس نوع پروژه و موقعیت آن می‌باشد. به طور مثال هنگام نصب ماشین آلات به ویژه هر نوع که ارتعاشات قابل توجهی ایجاد می‌کند یا باید تحمل کند، روی صفحات پایه، گروت‌های اپوکسی راه حل ایده آلی هستند.

5/5 - (6 امتیاز)
به اشتراک بگذارید:
کوثر تولایی

مطالب اخیر

همه چیز درباره عایق رطوبتی دیوار؛ از انواع تا مزایا و روش‌های اجرا

چرا عایق رطوبتی دیوار مهم است؟ نکاتی برای جلوگیری از نفوذ رطوبت اهمیت استفاده از…

2 روز ago

عایق ساختمان چیست؟

عایق ساختمانی چیست و چرا اهمیت دارد؟ عایق ساختمانی مجموعه‌ای از مواد و روش‌هاست که…

3 روز ago

قیمت عایق کاری ساختمان چقدر است؟ عوامل مؤثر بر هزینه‌ها و نکات مهم

تعرفه عایق‌سازی ساختمان: هزینه‌ها را بشناسید و صرفه‌جویی کنید! عایق کاری ساختمان به‌عنوان راهکاری برای…

3 روز ago

آب بندی فشار منفی چیست؟

چگونه از نفوذ آب در شرایط فشار بالا جلوگیری کنیم؟ فشارهای وارده به ساختمان که…

1 هفته ago

آب بندی فشار مثبت چیست؟

آب بندی فشار مثبت بتن چیست؟ آب‌بندی بتن به مجموعه اقداماتی اطلاق می‌شود که با…

1 هفته ago

رفع ممنوعیت وال مش در ساختمان + دستورالعمل شهریور 1403

وال مش چیست و چرا به صنعت ساخت و ساز معرفی شد؟ اولین دلیل روی…

2 هفته ago