به گزارش پایگاه خبری ایسنا، دکتر فرهبد در نشست خبری امروز با بیان اینکه در سالهای اخیر توانستیم حرکتهای مثبتی در جهت کیفیسازی سازهها برداریم، افزود: در این زمینه هفت دستورالعمل مقاومسازی تهیه شده که این دستورالعملها در خصوص مقاومسازی اجزای غیرهسازهای است.
وی با تاکید بر ضرورت مقاومسازی سازهها و بویژه مدارس، افزود: در این خصوص از فناوریهایی چون پارچههای FRP برای مقاومسازی استفاده میشود؛ لذا بر اساس دستورالعملهایی در سازهها استفاده میشود.
وی با اشاره به برخی از FRP های غیر استاندارد در کشور اضافه کرد: برای این امر، ضوابطی تدوین شده است که سازندگان باید به این دستورالعملها عمل کنند.
فرهبد در عین حال از تلاش شرکتهای فناور داخلی برای تولید پارچههای FRP برای مقاومسازی خبر داد و گفت: خوشبختانه در دو سال گذشته محققان کشور در زمینه تولید این پارچهها اقدام کردهاند و از یک سال گذشته گواهینامههای تایید این محصولات از سوی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی صادر شده است.
رئیس بخش سازه مرکز تحقیقات مسکن با تاکید بر لزوم توجه به ضوابط ساخت و ساز در کشور، اظهار کرد: ضوابطی که در این زمینه تدوین شده، بر اساس استانداردهای خاصی است و سازندگان سازهها نیز باید به استاندارد بودن این مصالح توجه کنند.
مسلح کردن دیوار با شبکه الیاف؛ از ابهامات تا ممنوعیت مسلح کردن دیوار با شبکه…
اهمیت عایقکاری نما در حفظ ارزش ساختمان عایقکاری نما نهتنها از ساختمان در برابر آسیبهای…
آشنایی با عایق رطوبتی کف و کاربردهای آن در ساختمانسازی عایق رطوبتی کف ساختمان، یکی…
عایقهای نوین؛ جایگزین ایزوگام و قیرگونی با پیشرفت تکنولوژی، عایقهایی که برای جایگزینی با ایزوگام…
چرا عایق فونداسیون، پایهایترین نیاز هر ساختمان است؟ عایقکاری فونداسیون به دلایل متعددی ضروری است…
عایق رطوبتی حمام و سرویس بهداشتی؛ چرا اهمیت دارد؟ رطوبت مداوم و تماس مستقیم با…