بسیار مشاهده کرده اید که قسمت‌های اطراف چاه فاضلاب دچار نشست شده اند. این پدید ممکن است با رطوبت نیز همراه باشد. بعضی افراد آن را جدی می‌گیرند و برخی دیگر آن را جدی نمی‌گیرند. اما سوال اینجاست که علت این نشست که در بعضی مواقع شدید هم هست، چیست؟ چه چیزی باعث شده این پدیده اتفاق بیافتد؟چاه فاضلاب مکانی برای دفع آب و فاضلاب است و معمولا در آن فاضلاب وجود دارد. فاضلاب ورودی به چاه باید توسط زمین جذب شود. اگر این اتفاق نیافتد و فاضلاب درون چاه باقی بماند باعث پر شدن چاه شده و روز به روز فاضلاب سطح چاه بالاتر می‌آید. این روند به همین صورت ادامه می‌یابد تا این که روزی چاه پر شده و سرریز شود. وقتی چاهی انباشه از فاضلاب باشد رطوبت فاضلاب دیواره‌های چاه را نرم کرده و از بین می‌برد. به همین ترتیب خاک اطراف چاه نرم تر می‌شود و باعث شل شدن زیر ساختمان و اطراف چاه می‌شود. همین اتفاق باعث نشست قسمت‌های اطراف چاه می‌شود.

همه ساله ریزش ساختمان و نشست آن حوادث فراوانی را رقم می‌زند باعث از دست دادن جان بسیاری از افراد می‌شود. برای جلوگیری از این حوادث باید به فکر بود و از نشست ساختمان جلوگیری کرد. اگر این کار انجام نشود ممکن است در آینده این حوادث برای شما هم اتفاق بیافتد.

 

جلوگیری از نشست ساختمان

در حالی که نشست ساختمان بسیار رایج شده است و در صورت نشست ساختمان خسارت بسیاری به ساختمان وارد می‌شود این سوال توسط مالکان ساختمان به وجود می‌آید که چگونه باید از نشست ساختمان جلوگیری کرد؟ بهترین راه جلوگیری از نشست ساختمان جلوگیری از پر شدن چاه است. اگر از پر شدن چاه فاضلاب جلوگیری شود، در واقع از ریزش و نشست ساختمان پیشگیری شده است. با تخلیه به موقع چاه فاضلاب می‌توان از نشست و ریزش چاه فاضلاب جلوگیری کرد. شرکت‌های تخلیه چاه به صورت ۲۴ ساعته آماده تخلیه چاه‌های فاضلاب هستند. با یکی از شرکت‌های تخلیه چاه تماس بگیرید و از آن‌ها درخواست راهنمایی کنید. شرکت‌های تخلیه چاه به راحتی شما را کمک خواهند کرد. شرکت‌های تخلیه چاه با استفاده از ابزارهای مناسب تخلیه چاه و تخصص فراوان به راحتی چاه‌های فاضلاب را تخلیه کرده و از ریزش و نشست ساختمان جلوگیری می‌کنند.

 

نشست در ساختمان‌های قدیمی

ساختمان‌های قدیمی که دارای چاه‌های کهنه هستند بسیار مستعد این اتفاق می‌باشند. ساختمان‌های قدیمی به دلیل داشتن چاههای کهنه و قدیمی که در سالیان سال از فاضلاب انباشه شده اند و اکنون در آستانه سرریز شدن هستند. رطوبت حاصل از این فاضلاب‌ها باعث از بین رفتن دیواره چاه می‌شود. همین موضوع کافیست که در طول زمان طولانی زیر ساختمان را خالی کند و بعد از چندین سال دچار نشست می‌شوند. این اتفاق در ساختمان‌های قدیمی و چاه‌های کهنه و ریزشی بسیار رایج است. بسیاری از ساختمان‌های قدیمی وجود دارند که دچار ریزش شده اند. بسیاری دیگر نیز نشست کرده و در آستانه ریزش هستند. اگر شما هم صاحب ساختمان قدیمی هستید و زمان زیادی از حفر چاه فاضلابتان می‌گذرد به فکر تخلیه و ترمیم چاه ساختمانتان باشید. با تخلیه چاه و ترمیم آن دیگر خیالتان از بابت ریزش و نشست ساختمان راحت خواهد بود.

 

امتیاز دهید
mahdavi

Recent Posts

عایق رطوبتی سوله + اهمیت عایق بندی، انواع و هزینه آن

عایق رطوبتی در سوله چیست و چرا استفاده از آن ضروری است؟ عایق رطوبتی سوله…

2 هفته ago

دستورالعمل طراحی و اجرای ملات مسلح شده با مش الیاف شیشه برای مهار دیوارهای بلوکی

مسلح کردن دیوار با شبکه الیاف؛ از ابهامات تا ممنوعیت مسلح کردن دیوار با شبکه…

4 هفته ago

عایق رطوبتی نما؛ مزایا، ویژگی‌ها و روش‌های اجرا

اهمیت عایق‌کاری نما در حفظ ارزش ساختمان عایق‌کاری نما نه‌تنها از ساختمان در برابر آسیب‌های…

1 ماه ago

راهنمای کامل آب بندی و عایق رطوبتی کف ساختمان

آشنایی با عایق رطوبتی کف و کاربردهای آن در ساختمان‌سازی عایق رطوبتی کف ساختمان، یکی…

1 ماه ago

بهترین جایگزین ایزوگام و قیرگونی کدام است؟

عایق‌های نوین؛ جایگزین ایزوگام و قیرگونی با پیشرفت تکنولوژی، عایق‌هایی که برای جایگزینی با ایزوگام…

1 ماه ago

عایق فونداسیون: روش‌ها، مزایا و انتخاب بهترین نوع عایق کاری پی

چرا عایق فونداسیون، پایه‌ای‌ترین نیاز هر ساختمان است؟ عایق‌کاری فونداسیون به دلایل متعددی ضروری است…

1 ماه ago