عایق رطوبتی آکریلیک چیست؟ مزایا و کاربرد

عایق رطوبتی آکریلیک چیست؟ مزایا و کاربرد

رطوبت به عنوان یکی از اصلی‌ترین عوامل مخرب در سازه ها شناخته می شود که می تواند عملکرد سازه ها را تحت تاثیر قرار داده و باعث تخریب آن ها شود. از این جهت، عایق رطوبتی به عنوان یک نیاز حیاتی برای سازه ها و صنایع مختلف جهت افزایش عمر مفید و جلوگیری از خرابی های رایج است که می توان آن را در مدل ها و با مواد گوناگون تهیه نمود. عایق رطوبتی آکریلیک، محصولی پرکاربرد و به‌روز است که بر پایه رزین آکریلیک و آب تهیه می شود. این نوع عایق کاملا ضد آب بوده و پس از اجرا روی هر سطحی، از نفوذ رطوبت و آب به سطح جلوگیری می کند. این عایق به صورت تک جزئی و دو جزئی در بازار موجود است که در این مقاله بیشتر با مزایا و کاربردهای آن آشنا می شوید.

عایق رطوبتی آکریلیک یک نوع عایق پلیمری بر پایه رزین آکریلیک و آب است که می تواند برای پوشش دهی انواع سطوح استفاده شود. این نوع عایق به صورت مایع طراحی شده و می تواند روی سطوح مختلف با غلطک و قلم مو اجرا شود. پوشش یکنواخت، چسبندگی عالی و انعطاف پذیری بسیار بالا برای اجرا، از جمله ویژگی های این نوع عایق محسوب می شوند که آن را به یک انتخاب عالی برای پروژه های مختلف با جنس فلز، چوب، بتن، سیمان و هر سطح دیگری تبدیل خواهند کرد.

مهمترین مزایای عایق رطوبتی آکریلیک کدام است؟

آن چیزی که باعث برتری و بهبود کارایی عایق رطوبتی آکریلیک می شود، مزایای بی شمار آن نسبت به بسیاری از عایق های رطوبتی است. پیمانکاران و کارفرمایانی که این نوع عایق را انتخاب می کنند، باید با مزایای این نوع عایق که به شرح زیر هستند آشنا شوند.

مزایای عایق رطوبتی آکریلیک
مهمترین مزایای عایق رطوبتی آکریلیک کدام است؟
  • ضد آب و نفوذناپذیر: عایق رطوبتی آکریلیک مقاومت بالایی در برابر آب دارد و با سرعت جذب پایین، می تواند ساختار پیوسته و بدون درز را ایجاد کند. این موضوع به طور موثر باعث کاهش نفوذ آب شده و عملکرد سطوح را بهبود می بخشد.
  • انعطاف پذیری بالا: عایق رطوبتی آکریلیک انعطاف پذیری بالایی دارد و به راحتی روی هر نوع سطحی قابل استفاده است. این موضوع باعث شده تا این عایق در برابر تغییر شکل و خمش مقاومت کند و دچار خرابی و شکستگی نشود. علاوه بر این، انعطاف پذیری بالای این نوع عایق می تواند آن را در برابر تغییرات دمایی و حرکات سازه به دلایل مختلف از جمله زلزله مقاوم‌تر کند.
  • مقاومت بالا در برابر UV: عایق رطوبتی آکریلیک به دلیل داشتن افزودنی های مقاوم کننده در برابر اشعه UV می تواند مقاومت بالاتری در برابر نور خورشید داشته باشد. این موضوع عملکرد این عایق را در برابر شرایط مختلف چندین برابر بهبود می بخشد.
  • سهولت اجرایی: فرآیند اجرای عایق های رطوبتی آکریلیک سخت نیست و می توان به راحتی برای پروژه های ساختمانی جدید و قدیمی آن را اجرا نمود. این نوع عایق قابلیت اجرا با قلم مو، غلتک های رنگ و اسپری را داشته و در بازه زمانی کوتاهی نیز به دلیل پایه آب بودن خشک می شود.
  • پوشش دهی سطوح مختلف: تطبیق پذیری عایق رطوبتی آکریلیک در مقایسه با بسیاری از عایق ها بیشتر است و می توان آن را روی سطوح مختلفی همچون بتن، فلز، چوب و پلاستیک اجرا نمود. این یک مزیت بزرگ برای اجرای این نوع عایق در شرایط مختلف است.
  • چسبندگی بالا: چسبندگی این عایق روی سطوح و زیرلایه های مختلف بسیار بالاست. این موضوع به پیوند قوی در شرایط محیطی کمک کرده و می تواند خاصیت ضد آبی خوبی را در اختیار قرار دهد.
  • مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی: عایق آکریلیک مقاومت بالایی در برابر مواد شیمیایی دارد. به طوری که می توان آن را برای پروژه هایی که در معرض اسیدها و بازها هستند استفاده نمود. علاوه بر این، این نوع عایق کمتر مستعد تخریب و خوردگی شیمیایی بوده و می تواند در برابر اسیدها، قلیاها و حلال های موجود مقاومت کند.
  • وزن پایین: عایق آکریلیک در مقایسه با بعضی از انواع عایق ها سبک‌تر است. بنابراین می تواند حمل و اجرای آسان‌تری داشته باشد و بدون اعمال بار و وزن اضافه در سازه های مختلف استفاده شود.
  • قیمت مقرون به صرفه: عایق آکریلیک قیمت مقرون به صرفه ای دارد. ضمن اینکه برای اجرای آن نیازی به صرف هزینه های گزاف نیست و حتی خود کاربران نیز می توانند آن را اجرا نمایند. در نظر داشته باشید که نیازی به تعمیر و نگهداری پیچیده با این نوع عایق نیست.
  • سازگاری بالا: عایق آکریلیک خواص منحصر به فردی دارد و می تواند با شرایط آب و هوایی مختلف، بارندگی ها و تابش مستقیم نور خورشید همخوانی داشته باشد. علاوه بر این، شفافیت این نوع عایق یکی از بزرگ‌ترین مزایای آن محسوب می شود تا بتوان آن را بدون محدودیت روی سطوح مختلف اجرا نمود.

پیشنهاد برای مطالعه

عایق رطوبتی چیست؟

انواع عایق رطوبتی آکریلیک کدام است؟

انواع عایق رطوبتی آکریلیک را می توان به دو دسته تک جزئی و دو جزئی تقسیم بندی نمود.

  • عایق رطوبتی آکریلیک تک جزئی
  • عایق رطوبتی آکریلیک دو جزئی

عایق رطوبتی اکریلیکی تک جزئی چیست؟

عایق رطوبتی آکریلیک تک جزئی محصولی پرکاربرد برای پوشش دهی سطوح است که به صورت تک جزئی و آماده به مصرف تولید می شود. این نوع عایق نیازی به جزء دوم ندارد و به شکل مایع تولید می شود. برای پشت بام، مخازن آب، استخرها و هر فضای دیگری که نیاز به عایق کاری رطوبتی است، می توان از این نوع عایق استفاده نمود. این عایق ابتدا به رنگ شیری و مایع بوده و پس از خشک شدن کاملا سفت و محکم می شود. سهولت اجرایی عایق آکریلیک تک جزئی نسبت به عایق دو جزئی بیشتر بوده و همین موضوع یکی از نقاط قوت آن محسوب می شود.

عایق رطوبتی اکریلیکی دو جزئی چیست؟

عایق رطوبتی آکریلیک دو جزئی، محصولی جدید است که از ترکیب پایه رزینی و پودر سیمان تشکیل می شود. پیش از اجرای این عایق روی هر سطحی لازم است که دو جزء را با نسبت مشخص و مطابق با دستورالعمل تولید کننده با یکدیگر ترکیب کنید تا یک ترکیب فوق‌العاده با دوام و استحکام بالا داشته باشید. عایق دو جزئی نسبت به عایق تک جزئی آکریلیک پیچیدگی های اجرایی بالاتری دارد؛ اما دوام بیشتری را باید از آن انتظار داشت. چرا پودر سیمان استحکام و قوام این عایق را افزایش می دهد. از این رو در پروژه هایی که نیاز به مقاوم سازی بیشتر است، از عایق آکریلیک دو جزئی استفاده می گردد.

با کاربردهای عایق رطوبتی آکریلیک آشنا شوید!

عایق رطوبتی آکریلیک دارای کاربردهای متنوعی است و می توان آن را روی هر نوع سطوحی که نیاز به آب بندی و عایق کاری حرفه ای دارند، استفاده کرد. از جمله مهم‌ترین کاربردهای این عایق شامل:

  • عایق کاری رطوبتی پشت بام و تراس: این نوع عایق پوشش دهی خوبی روی سقف ها و تراس ها داشته و می تواند برای پشت بام و تراس جهت عایق کاری حرفه ای استفاده شود و از هر گونه آسیب در این سطوح جلوگیری نماید.
  • آب بندی نما: برای جلوگیری از نفوذ رطوبت به داخل مصالح استفاده شده در نما و افزایش دوام آن ها در برابر ترک خوردگی، تغییرات دمایی، نور خورشید و …، می توان از یک لایه عایق آکریلیک استفاده کرد که پوشش یکنواخت و ایمنی را روی سطح نما با شفافیت بالا ایجاد می کند. در اب بندی نما حتی امکان اجرای آن به صورت رنگ نما با رنگ بندی دلخواه وجود دارد.
  • فونداسیون و پی: به دلیل قرار گرفتن بتن در فونداسیون و پی تحت تاثیر رطوبت، باید از عایق رطوبتی آکریلیک استفاده کرد که اجازه نفوذ آب و رطوبت را نمی دهند. آب بندی فونداسیون و پی و سازه های زیرزمینی با این عایق امکان پذیر است.
  • آب بندی سرویس بهداشتی و حمام و سایر مناطق مرطوب: عایق رطوبتی آکریلیک می تواند برای آب بندی حمام و مناطق مرطوب همچون سرویس بهداشتی استفاده شود. به دلیل پوشش یکنواختی که روی سطوح مختلف ایجاد می کند، همچون یک مانع ضد آب روی دیوار و زمین بوده و دوام آن را چندین برابر می کند.
  • آب بندی استخر و مخازن آب: برای پوشش دادن مخازن آب و آب بندی استخرها، باید از عایق رطوبتی آکریلیک استفاده کرد. این نوع عایق پوشش چسبنده خوبی را ایجاد می کند و به هیچ وجه باعث صدمه به آب شرب و تغییرات شیمیایی نخواهد شد.
  • پل های شهری: به دلیل قرارگیری پل های شهری در برابر رطوبت، می توان از عایق رطوبتی آکریلیک برای پوشش دهی آن ها استفاده کرد. در این صورت خوردگی قطعات و بتن به حداقل رسیده و دوام پل ها در برابر رطوبت و جریان آب افزایش پیدا می کند.
  • آب بندی روف گاردن: برای جلوگیری از ورود نم و نفوذ آب ناشی از تغذیه گیاهان می توان از عایق رطوبتی آکریلیک در روف گاردن استفاده نمود. این نوع عایق به افزایش مقاومت و طول عمر سازه ها کمک کرده و می تواند امکان اجرای پوشش گیاهی منحصر به فرد را در اختیار قرار دهد.
  • دیوار خارجی سازه ها: عایق رطوبتی آکریلیک برای پوشش دهی و عایق‌کاری رطوبتی دیوار خارجی سازه ها استفاده می شود. این موضوع به عملکرد بهتر این دیوارها در برابر رطوبت کمک کرده و می تواند دوام آن ها را در برابر عوامل جوی و اشعه uv چندین برابر کند.

عایق رطوبتی مایع: وداعی با مشکلات نم، رطوبت و آسیب‌های ناشی از آن

عایق رطوبتی یکی از مهم‌ترین محصولاتی است که با هدف کاهش آسیب به سطوح و سازه های مختلف استفاده می شود. عایق رطوبتی آکریلیک به عنوان یک نوع عایق مایع، می تواند برای رفع مشکلات نم، رطوبت و آسیب های ناشی از آن ها در پروژه های مختلف استفاده شود. این نوع عایق به دلیل پوشش یکنواخت و با چسبندگی بالایی که روی سطوح دارد، سرعت نفوذ مایع و رطوبت را روی هر نوع سطح بتنی، سیمانی و فلزی کاهش می دهد. این موضوع آسیب های ناشی از رطوبت را به حداقل می رسد و ضمن زیبایی بیشتر مصالح ساختمانی و غیر ساختمانی، نقش مهمی را در افزایش عمر سازه ها ایفا می کند. در حالی که نمی توان کل سازه را از رطوبت محافظت کرد، با وجود عایق رطوبتی مایع این مشکل برطرف شده و می توان هر نوع سطحی اعم از سطوح افقی و عمودی را با این نوع عایق رطوبتی مقاوم سازی نمود.

از عایق‌های سنتی تا عایق رطوبتی آکریلیک

عایق های سنتی یعنی ایزوگام و قیرگونی در گروه انواع عایق های گرم اجرا قرار می گیرند. با یک مقایسه ساده می توان متوجه شد که عایق رطوبتی آکریلیک به دلیل ساختار مایع، ساده‌تر از عایق گرم اجرا همچون ایزوگام و قیرگونی اجرا می گردد. عایق های سنتی ایزوگام عایق های رطوبتی پیش ساخته بودند و باید برای اجرا رول های سنگین به محل مورد نظر ارسال شوند تا بتوان با حرارت دهی به آن ها و رساندن دما به نقطه مذاب، چسبندگی مورد انتظار را تعیین کرد. علاوه بر این، برای قیرگونی نیز باید حرارت قیر تا نقطه مذاب بالا رود تا خاصیت روان‌کنندگی داشته باشد و بتوان عایق را روی سطح به بهترین شکل اجرا نمود. عایق های سنتی در مقایسه با عایق های جدید هزینه و خطرات اجرایی بالاتری داشتند.

پیشنهاد برای مطالعه

بهترین جایگزین ایزوگام و قیرگونی کدام است؟

عایق رطوبتی آکریلیک در مقایسه با عایق های سنتی ساده‌تر اجرا شده و دوام و عمر مفید آن نیز بالاتر است. این نوع عایق پوشش دهنده بسیار خوبی در برابر رطوبت است و از نفوذ رطوبت و مایعات مختلف به سطح جلوگیری می کند. رنگ عایق رطوبتی آکریلیک روشن بوده و برخلاف عایق های سنتی باعث جذب گرما در ساختمان نخواهد شد. عایق های سنتی فقط قابلیت اجرا روی سطوح افقی مانند پشت بام، استخر، کف زمین و … را دارند؛ اما عایق های رطوبتی آکریلیک می توانند به صورت عمودی نیز روی سطح اجرا شوند.

از عایق‌های سنتی تا عایق رطوبتی آکریلیک
از عایق‌های سنتی تا عایق رطوبتی آکریلیک

عایق‌های رطوبتی مایع نانو؛ راهکارهای منحصر به فرد برای افزایش طول عمر سازه‌ها

عایق رطوبتی مایع نانو جزء عایق های رطوبتی پوشش دهنده مایع با عملکرد عالی است که به دلیل ذرات نانو و ریزی که درون خود دارد، امکان نفوذ به داخل سطوح را خواهد داشت. این موضوع عملکرد عایق مایع را چندین برابر بهبود می بخشد و حتی اجازه ورود رطوبت به ریزترین منافذ را نمی دهد. عایق آکریلیک راهکاری منحصر به فرد برای افزایش طول عمر سازه ها است. ضمن اینکه سازه ها را می توانید برای جلوگیری از تغییر رنگ و ظاهر عایق کاری کنید، با وجود این عایق ها، عمر مفید سازه ها نیز افزایش می یابد. چرا که رطوبت یک عامل مخرب و آسیب رسان به سطوح بوده و می تواند منجر به کاهش عمر مفید سازه ها شود. ولی اگر بتوان سازه ها را با عایق رطوبتی مایع نانو پوشش دهی نمود، عمر مفید آن ها چندین برابر افزایش پیدا می کند و نگرانی از بابت آسیب به سازه ها به ویژه در شهرهای پررطوبت وجود ندارد.

تفاوت عایق رطوبتی آکریلیک و لاستیک مایع نانو

در حالی که هم عایق رطوبتی آکریلیک و هم عایق لاستیک مایع نانو برای ایجاد خاصیت عایق رطوبتی استفاده می شوند، از نظر یک سری جزئیات با یکدیگر متفاوت اند. عایق رطوبتی آکریلیک در پروژه های عمومی که نیاز به عایق قیمت مناسب و با چسبندگی خوب و دوام بالا دارند، استفاده می شود. این نوع عایق در مدل تک جزئی شفاف بوده و بدون تغییر رنگ قابل استفاده می باشد. لاستیک مایع نانو نیز با چسبندگی بسیار بالا، دوام عالی و انعطاف پذیری خوب شناخته می شود. تفاوت عایق رطوبتی آکریلیک و لاستیک مایع نانو مواد اولیه تشکیل دهنده است.

ضمن اینکه لاستیک مایع نانو قدرت کشسانی بسیار بیشتری نسبت به عایق رطوبتی آکریلیک داشته و در پروژه هایی که باید این ویژگی در اولویت قرار گیرد، می توان از لاستیک مایع نانو استفاده کرد. خاصیت نانو در این نوع لاستیک خود یک مزیت بزرگ برای جلوگیری از نفوذپذیری آن است. در کل هر دو به عنوان عایق رطوبتی استفاده می شوند؛ اما عایق رطوبتی آکریلیک برای پروژه های معمولی و لاستیک مایع نانو برای پروژه هایی که نیاز به عایق کاری قوی‌تر و حرفه ای‌تر دارند، مورد استفاده قرار می گیرند. علاوه بر این قیمت لاستیک مایع نانو نسبت به عایق آکریلیک نیز بیشتر است.

تفاوت عایق رطوبتی آکریلیک و عایق پلیمری

عایق های پلیمری گروهی از انواع عایق های متنوع موجود در بازار هستند که مشخصه های آن ها باعث شده تا بتوان از آن ها به عنوان پوشش دهنده فوق العاده استفاده کرد. عایق آکریلیک زیر مجموعه ای از عایق های پلیمری است که از رزین آکریلیک به عنوان یک ماده پلیمری ساخته شده است. عایق رطوبتی آکریلیک به صورت تک جزئی و دو جزئی و عایق پلیمری به صورت عایق پلیمری تک جزئی، عایق پلیمری دو جزئی و عایق پلیمری سه جزئی در بازار موجود می باشد. هر دو به صورت سرد اجرا می شوند. بعضی از نمونه های عایق پلیمری دارای خاصیت نانو هستند تا پوشش‌دهی بهتری را روی سطوح داشته باشند.

عایق پلیمری سفید متداول‌ترین نوع عایق رطوبتی است که برای پشت بام ها اجرا می شود و در مقایسه با عایق آکریلیک، پوشش سفیدتر و روشن‌تری را به همراه دارد. عایق های آکریلیک ساختار و خواص مشخصی دارند؛ اما هنگام خرید عایق پلیمری باید به نوع پلیمر استفاده شده و ویژگی های آن توجه کنید تا بهترین انتخاب را جهت پوشش دهی سطوح داشته باشید.

پیشنهاد برای مطالعه

عایق رطوبتی پلیمری چیست؟

پاسخ به سوالات پرتکرار و نکات ضروری برای استفاده بهینه از عایق رطوبتی آکریلیک

عایق رطوبتی آکریلیک به دلیل یک پوشش کارآمد و مقرون به صرفه توانسته محبوبیت زیادی میان پیمانکاران پیدا کند. در نظر داشتن نکات ضروری جهت استفاده بهینه از عایق آکریلیک بسیار حائز اهمیت است که در ادامه به چندین مورد از آن ها اشاره می کنیم. اگر سوالات دیگری به غیر از این موارد داشتید، می توانید با کارشناسان شرکت مقاوم سازی افزیر مطرح کنید.

آیا امکان استفاده از عایق آکریلیک به عنوان رنگ نما وجود دارد؟

بله. عایق آکریلیک هم به عنوان رنگ نما و هم به عنوان عایق نما قابل استفاده است. این نوع عایق دارای رنگ بندی متنوعی بوده و می توان با وجود آن به زیبایی ظاهری ساختمان کمک کرد.

آیا می توان از عایق رطوبتی آکریلیک برای پوشش دهی مخازن آب شرب و خوردنی استفاده کرد؟

بله. از آنجایی که این نوع عایق بر پایه آب است و هیچ گونه مواد شیمیایی مضری ندارد، می تواند به عنوان عایق رطوبتی برای پوشش دهی مخازن آب شرب نیز استفاده شود.

چه میزان عایق آکریلیک برای پوشش دهی سطح نیاز است؟

بسته به شرایط سطح و میزان سلامت و یکنواخت بودن آن، کاملا این موضوع متفاوت است. شما باید عایق آکریلیک را با ضخامت مورد نیاز در سطح اجرا کنید.

آیا عایق آکریلیک دوستدار محیط زیست است؟

بله. این نوع عایق به دلیل عدم داشتن ترکیبات شیمیایی، هیچ آسیبی به محیط زیست نمی رساند و جزء عایق های رطوبتی دوستدار محیط زیست می باشد.

عایق آکریلیک را می توان روی چه سطوحی اجرا کرد؟

از عایق رطوبتی آکریلیک می توان برای پوشش دهی سطوح مختلف از جمله فلز، سیمان، بتن و … استفاده کرد که هر کدام پوشش دهی خوبی دارند.

دوام عایق آکریلیک روی سطوح چقدر است؟

بسته به کاربری سطح دوام عایق نیز می تواند متفاوت باشد؛ اما معمولا این عایق ها حداقل 10 سال عمر مفید دارند.

ضخامت بهینه عایق رطوبتی آکریلیک چقدر است؟

ضخامت بهینه عایق رطوبتی آکریلیک معمولا 1 میلی متر در نظر گرفته می شود. اما در صورت نیاز به اجرای دو لایه و قرار دادن مش فایبرگلاس در میان دو لایه، ضخامت را نیز می توان افزایش داد.

قیمت عایق رطوبتی آکریلیک چقدر است؟

فاکتور مهمی که برای بسیاری از پیمانکاران و کارفرمایان جهت خرید عایق رطوبتی آکریلیک مهم است، قیمت می باشد. قیمت عایق رطوبتی آکریلیک وابسته به معیارهای مختلفی از جمله:

  • برندهای تولید کننده: هر یک از برندهای تولید کننده به دلیل نوع مواد اولیه به کار رفته و فرمولاسیون محصولات خود، قیمت عایق رطوبتی آکریلیک را متفاوت در نظر می گیرند. با استعلام متفاوت قیمت از این برندها، متوجه این موضوع خواهید شد.
  • حجم عایق: حجم عایق آکریلیک در بسته بندی عامل موثری برای تعیین قیمت است. عایق های رطوبتی با حجم بالاتر، قیمت پایین‌تری برای هر کیلوگرم عایق دارند و در این صورت شما قیمت عمده خواهید داشت.
  • کیفیت عایق: یکی از مهم‌ترین مواردی که می تواند روی قیمت عایق رطوبتی آکریلیک تاثیر بگذارد، کیفیت عایق است. عایق های با دوام و استحکام بالا که فرمولاسیون پیشرفته ای دارند، قیمت بالاتری در مقایسه با سایر عایق ها خواهند داشت.

قیمت روز این نوع عایق رطوبتی به دلیل تغییر در قیمت مواد اولیه و تفاوت در قیمت اعلام شده توسط کارخانه ها و شرکت ها متفاوت است. از همین جهت می بایست برای برآورد قیمت جهت اجرای این عایق با پوشش یکنواخت در پروژه های خود به صورت روزانه استعلام قیمت را انجام دهید.

راهنمای خرید عایق رطوبتی آکریلیک: انتخاب دقیق‌ترین و بهترین گزینه برای پروژه‌های شما

خرید عایق رطوبتی آکریلیک و اجرای آن روی سطوحی که نیاز به عایق بندی دارند، الزامی بوده و می تواند پوششی یکنواخت و مقاوم را روی سطح ایجاد کند. با این وجود انتخاب اشتباه این عایق شما را از اهدافی که برای خرید آن داشتید دور می کند و الزامی است که حتما از عایق های باکیفیت و با دوام برای پروژه ها استفاده گردد. اولین موردی که باید هنگام خرید به آن دقت کنید «چسبندگی» است. چسبندگی عایق های رطوبتی آکریلیک باید بالا باشد تا بتوان آن را روی هر سطحی اجرا نمود. علاوه بر این توجه به «تک جزئی و دو جزئی» بودن محصول نیز اهمیت زیادی دارد. چرا که عایق های رطوبتی آکریلیک دو جزئی معمولا برای سطوح تخصصی و مقاوم‌تر استفاده می شوند؛ ولی عایق های رطوبتی تک جزئی برای سطوح معمول و نیاز به پوشش یکنواخت عایق.

«برندهای تولید کننده» نیز از جمله مواردی هستند که باید هنگام خرید عایق رطوبتی آکریلیک به آن ها توجه کنید. برندهای معتبر کیفیت بالایی دارند و محصولات خود را با ضمانت به مشتریان عرضه می کنند. بنابراین از خرید این عایق ها با برندهای متفرقه خودداری کنید. «فرمولاسیون» عایق آکریلیک را نیز بررسی کنید. هر چقدر فرمولاسیون عایق پیشرفته‌تر باشد، می توانید اعتماد بیشتری از کیفیت و عملکرد آن در سازه های مورد نظر داشته باشید.

عایق رطوبتی آکریلیک را چگونه اجرا کنیم؟

اجرای صحیح عایق رطوبتی آکریلیک نقش بسیار مهمی را در دوام سازه ایفا می کند و می تواند بهبود عملکرد سازه، زیبایی بیشتر و حفظ دوام و کارایی شود. باید کلیه مراحل اجرای عایق های رطوبتی آکریلیک به صورت دقیق دنبال شوند تا بتوانید این عایق ها را با پوشش یکنواخت روی سطح اجرا کنید. برای اجرای صحیح عایق آکریلیک باید مطابق با مراحل زیر پیش بروید.

اجرای عایق رطوبتی اکریلیک
عایق رطوبتی آکریلیک را چگونه اجرا کنیم؟

آماده‌سازی و زیرسازی لازم برای اجرای عایق رطوبتی آکریلیک

در گام اول باید آماده سازی و زیرسازی لازم را جهت اجرای عایق رطوبتی آکریلیک انجام دهید. دقت کنید که تمیزی سطح بسیار مهم بوده و نباید هیچ گونه آلودگی و ذرات گرد و غباری روی سطح باقی بمانند. بنابراین، پیشنهاد می شود که حتما سطح را یک بار شستشو داده و اجازه دهید تا خشک شود. اگر هم نیاز به ترمیم سطح بود، می توانید از پرایمرها و محصولات ترمیم کننده استفاده کنید. هر گونه پوسیدگی، بالا آمدگی و سایر مشکلات سطح را با این نوع عایق برطرف کنید.

اجرای لایه اول عایق رطوبتی آکریلیک

لایه اول عایق رطوبتی آکریلیک را به صورت سرد اجرا نمایید. در صورتی که از عایق تک جزئی استفاده می کنید، نیازی به ترکیب کردن نیست و عایق قابل استفاده می باشد. اما در صورت اجرای عایق دو جزئی، لازم است که مطابق با دستورالعمل تولید کننده دو جزء را برای مدت زمان مشخص با یکدیگر ترکیب کنید و سپس روی سطح قرار دهید. با قلم مو و غلطک امکان اجرای این عایق روی سطح وجود دارد.

استفاده از مش فایبرگلاس

برای افزایش دوام عایق رطوبتی آکریلیک پیشنهاد می شود که یک لایه مش فایبرگلاس نیز روی این عایق قرار بگیرد. بدین منظور بلافاصله پس از اجرای لایه اول، می توانید مش فایبرگلاس را روی آن قرار دهید. دقت کنید که توری فایبرگلاس را با ابعاد مشخص برش بزنید تا کل سطح عایق را بپوشاند. اجرای این لایه می تواند خاصیت ضد آبی را افزایش دهند و باعث افزایش دوام سازه در برابر ترک خوردگی، ضربه ها و تنش های مکانیکی شود.

اجرای لایه دوم عایق رطوبتی آکریلیک بر روی مش فایبرگلاس

پس از اجرای لایه اول عایق رطوبتی آکریلیک، باید لایه دوم را اجرا کنید. دقت کنید که لایه اول باید به مرحله خشک شدن اولیه رسیده باشد و سپس آن را با ضخامت مورد نیاز روی سطح لایه اول قرار دهید تا کل مش فایبرگلاس را نیز پوشش دهد. این لایه برای افزایش دوام و رسیدن به عملکرد نهایی ایده آل بسیار ضروری است.

کلام پایانی

عایق رطوبتی آکریلیک محصولی پرکاربرد جهت پوشش دهی سطوح نیازمند عایق رطوبت است. این نوع عایق بر پایه رزین آکریلیک به عنوان یک رزین ضد آب ساخته می شود که بر پایه آب و بدون نیاز به حلال قابل استفاده برای عایق‌کاری سطوح مختلف از جمله آب بندی پشت بام، اب‌بندی استخر، عایق رطوبتی کف زمین و سایر مکان هایی است که نیاز به عایق کاری رطوبتی دارند. این نوع عایق نفوذپذیری بسیار پایینی در برابر رطوبت دارد و می توان آن را بسته به نیاز پروژه به صورت تک جزئی و دو جزئی اجرا نمود. اجرای صحیح این عایق و انتخاب آن مطابق با نیاز پروژه، اهمیت ویژه ای دارد و توصیه می شود که حتما از شرکت های تخصصی بدین منظور کمک گرفته شود. شرکت مقاوم سازی افزیر با تیمی از نیروهای باتجربه که محصولات باکیفیت و درجه یک ایرانی و خارجی را عرضه می کنند، امکان خرید انواع عایق آکریلیک با خاصیت ضد رطوبتی را دارند که می توانید برای دریافت قیمت و مشاوره خرید با کارشناسان آن در ارتباط باشید.

امتیاز دهید
تیم تحریریه افزیر

این محتوا توسط تیم مجرب تولید محتوا افزیر تولید و منتشر شده است.

پرسش و پاسخ


نظر خود را درج کنید..

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *