مخازن آب به طور اجتناب ناپذیری در معرض خوردگی در طول زمان قرار می گیرند. با ترمیم مخازن به شکل درست و مناسب می توانید از تعویض پرهزینه مخزن آب پرهیز کنید.
خوردگی معمولا در نقاطی که قابل دیدن نیست، وجود دارد. محلی مانند مخزن که سرپوشیده است و فضای داخلی آن دیده نمی شود، از جمله نقاطی است که خوردگی های بسیار پیشرفته در آن مشاهده می شود. آسیب های ناشی از خوردگی به مرور زمان ممکن است عواقب خطرناکی را در پی داشته باشد.
مخازن ذخیره آب و روغن برای مدت طولانی دوام می آورند. با این حال، اگر بیش از دو دهه از استفاده آنها می گذرد، بهتر است مخزن را جایگزین کنید. اگر با بودجه محدود کار می کنید، هزینه ترمیم مخازن ذخیره سازی بسیار کمتر است.
• خوردگی و زنگ زدگی مخزن
• آسیب لوله ها، اتصالات و غیره
• ایجاد لجن و جلبک
• تغییر فشار و دمای مخزن
برای آشنایی بیشتر با روش های جلوگیری از خوردگی مخازن مطالعه مقاله “رزین وینیل استر، بهترین پوشش محافظ مخازن بتنی و فولادی در برابر خوردگی” را پیشنهاد می کنیم.
روش های سنتی ترمیم و مقاوم سازی مخازن (مانند صفحات وصلهای) به طور معمول بسیار دشوار و زمان بر هستند. برای ترمیم مخازن به روش سنتی باید کل فرآیند بهره وری متوقف شود. در اینصورت برای کل سیستم عواقب سنگین و هزینه های بالایی را در پی دارد. همچنین به علت استفاده از جوشکاری و محدودیت فضا و شرایط عملیاتی ممکن است خطرات احتمالی رخ بدهد. این خطرات اشتعال و انفجار را نیز در پی دارد.
• ابتدا آب مخزن را خالی بکنید.
• سپس آسیب های وارد شده به مخزن را بررسی می کنیم.
• متناسب با میزان آسیب دیدگی ها روش ترمیم مخزن مناسب را پیدا می کنیم.
• پس از اعمال ترمیم، می گذاریم تا مخزن خشک بشود.
پیشنهاد برای مطالعه
پوششهای کامپوزیت FRP که امروزه مورد استفاده قرار می گیرند به عنوان یک پوشش ضخیم و محافظ عمل می کنند که به مخزن چسبانده می شوند. اگر به درستی نصب شده باشد، سیستمهای FRP لاینینگ میتوانند تا دو دهه از خوردگی و حفرههای داخلی مخزن جلوگیری کنند. در مخازن قدیمیتر آب، استفاده از پوشش FRP حتی میتواند مشکلات خوردگی خارجی موجود را به حداقل برساند. برای مخازن ذخیره آب جدیدتر، لایه بسیار نازک تر کافی است. این پوشش ها تا 35 سال عمر می کنند.
بسته به اندازه لاینر، نصب ممکن است تنها چند ساعت توسط چند نصاب یا چند روز تا یک هفته با تعدادی نصاب طول بکشد. همچنین در ادامه برای آشنایی با مراحل اجرای پوشش فایبر گلاس FRP مطالعه مقاله ” پوشش فایبر گلاس FRP چست، کاربردها و مزایای آن ” را پیشنهاد می کنیم.
پیشنهاد برای مطالعه
اهمیت عایقکاری نما در حفظ ارزش ساختمان عایقکاری نما نهتنها از ساختمان در برابر آسیبهای…
آشنایی با عایق رطوبتی کف و کاربردهای آن در ساختمانسازی عایق رطوبتی کف ساختمان، یکی…
عایقهای نوین؛ جایگزین ایزوگام و قیرگونی با پیشرفت تکنولوژی، عایقهایی که برای جایگزینی با ایزوگام…
چرا عایق فونداسیون، پایهایترین نیاز هر ساختمان است؟ عایقکاری فونداسیون به دلایل متعددی ضروری است…
عایق رطوبتی حمام و سرویس بهداشتی؛ چرا اهمیت دارد؟ رطوبت مداوم و تماس مستقیم با…
عایق رطوبتی چیست؟ عایق رطوبتی، یک ماده یا سیستم طراحی شده برای جلوگیری از نفوذ…