امروزه استفاده از روش مهار شیمیایی میلگردها داخل بتن، در صنعت ساخت و ساز رشد فراوانی یافته است. چسب کاشت میلگرد مهمترین محصول به منظور مهار شیمیایی میلگرد داخل بتن می باشد. دلایل متعددی برای افزایش تمایل عمومی برای خرید خمیر کاشت میلگرد در بازارهای مصرف عنوان می شود. از جمله این دلایل می توان به خاصیت های متعدد این محصولات اشاره نمود. روش کاشت شیمیایی نسبت به روش های دیگر از انعطاف پذیری و امکان اجرای راحت تری برخوردار می باشد. همچنین می توان کاشت میلگرد با خمیر کاشت را در موادی با ساختارهای فیزیکی گوناگون مانند فضاهای توخالی، مستحکم، جامد و بافت های هوادهی شده نیز اجرا نمود. استفاده از روش کاشت و مهار شیمیایی در مصالح پایه بنایی که دارای بافتی توخالی و متراکم هستند و همچنین در بتن های سبک بسیار مناسب می باشد. دلیل این امر نیز در این است که در روش کاشت میلگرد و آرماتور در بتن با خمیر کاشت میلگرد هیچگونه فشار و کششی بر روی بتن ایجاد نمینماید.
در صورتی که این روش را از نظر میزان انعطاف پذیری مورد بررسی قرار دهیم متوجه خواهیم شد که استفاده از این روش کاشت بولت و آرماتور برای اتصال انواع مصالح ساختمانی مانند میلگردها متداول می باشد. در صورت نصب میلگرد با استفاده از خمیر کاشت میلگرد اتصالات ایجاد شده پس از نصب و سخت شدن مواد شیمیایی می تواند بارهای وارده را بیشتر از روش های دیگر کاشت تحمل نماید. همچنین با استفاده از این روش امکان تنظیم مکان میلگرد در محل نصب آن تا پیش از استحکام مواد شیمیایی وجود دارد. این در حالی است که در روش های دیگر نصب مانند روش مکانیکی این امکان برای کاربر وجود ندارد. این روش به کاربر این امکان را می دهد تا عمق کاشت را بنا بر تمایل خود تغییر دهد. همچنین در این روش کاشت میلگرد کاربر می تواند عمق کاشت میلگرد را تا میزان 20 برابر قطر آنها افزایش دهد. که این امر سبب افزایش مقاومت کاشت شیمیایی نسبت به روش مکانیکی کاشت میلگرد می شود.
مواد موجود در روش کاشت شیمیایی سبب حفظ استحکام و مقاومت بنا در برابر عوامل فیزیکی حتی بعد از نصب ادواتی مانند میلگردها در بنا می شود. رزین به کار رفته در روش شیمیایی به صورت یک رابط بین بتن و بولت و یا آرماتور نصب شده عمل می نماید. در نتیجه این رزین از نفوذ آب به داخل بتن جلوگیری می نماید. همچنین وجود رزین در روش کاشت شیمیایی مانع خوردگی میلگرد و یا بولت کاشته شده در بتن در گذر زمان می شود. کاربرد این روش در زمان نصب ادوات در سازه های بتنی مانع انتقال تنش، فشار و یا ارتعاش به پایه های بتنی می شود. روش اتصال در کاشت شیمیایی بر اساس قدرت چسبندگی می باشد در حالی که در روش مکانیکی اتصال ادوات و سازه به کمک انبساط صورت می پذیرد.
از روش کاشت شیمیایی می توان برای اتصال انوع بولت و میلگرد در قطرهای متعدد بین 8 تا 32 میلیمتر استفاده نمود. این امر خود نشان دهنده ی میزان انعطاف پذیری در این روش کاشت می باشد. همچنین در روش کاشت شیمیایی محدودیت های نصب به دلیل عدم تنش های مکانیکی کاهش می یابد.
روش کاشت شیمیایی نسبت به روش های مکانیکی دارای مزایای فراوانی می باشد. برای مثال در زمان استفاده از روش های مکانیکی شما بسته به شرایط متفاوت نصب نیاز به استفاده از ادوات، پیچ ها و مواد گوناگونی دارید که این امر خود می تواند فضای زیادی را اشغال نماید. همچنین روش نصب مکانیکی در سازه های مختلف بسیار متفاوت می باشد. این در حالی است که در روش کاشت شیمیایی شما تنها نیاز به استفاده از سه مادهی پلی استر، وینیل استر و در نهایت رزین اپوکسی خالص دارید. شما به راحتی می توانید از این روش در نصب میلگردهایی با قطر و طول متفاوت استفاده نمایید. همچنین شما می توانید از روش چسب کاشت شیمیایی در سازه های بتنی، سنگی، چوبی و حتی در مواد هوادهی شده نیز به راحتی استفاده نمایید.
پیشنهاد برای مطالعه
به دلیل تعدد کاربرد و موارد مصرف چسب کاشت میلگرد از نظر عوامل گوناگون می توان این محصول را انتخاب و مورد استفاده قرار دارد. هزینه و عملکرد دو عامل اصلی در انتخاب این روش برای اتصال گل میخ های دارای رزوه، میله های تقویت کننده بنا و میلگردها در انواع سازه ها از نظر ساختار می باشد.
استفاده از خمیر کاشت میلگرد پایه اپوکسی در بین بسیاری از فعالان این زمینه دارای مقبولیت بالایی می باشد. چسب کاشت اپوکسی دو جزئی دارای تنوع زیادی می باشد. کاربر بنا بر محل کار و مواد موجود در ساختار سازه این محصول را انتخاب و در صورت سازگاری با شرایط موجود در سازه مورد استفاده قرار می دهد. همچنین در روش کاشت شیمیایی که از رزین اپوکسی دو جزئی برای کاشت استفاده می شود ما شاهد وجود ویژگی های منحصر به فردی می باشیم. برای مثال این محصول زمانی که به خوبی سخت و محکم می شود دارای خواص مکانیکی و حرارتی بسیار مناسبی می باشد. این ماده در برابر مواد شیمیایی نیز مقاومت بسیار بالای از خود نشان می دهد. همچنین این مواد بعد از سخت شدن از نظر ظاهری دچار تغییر نمی شوند. به بیان ساده تر رزین بعد از سخت شدن جمع نمی شود. همین امر سبب افزایش تحمل آن در برابر بارهای سنگین وارده بر سازه می شود.
از نظر اقتصادی استفاده از این روش به دلیل مناسب بودن قیمت چسب کاشت آرماتور بسیار مقرون به صرفه می باشد. این در حالی است که وجود مواد سمی در ساختار این محصول سبب شده است تا استفاده از آن در داخل بناها چندان متداول نباشد. استفاده از این نوع کاشت بیشتر در نصب ادوات با فشار بار متوسط رایج می باشد. این نوع از کاشت ظرف مدت زمان بسیار کوتاهی معادل 6 دقیقه سفت می شود و در مدت زمانی معادل 30 دقیقه می تواند تمامی بار وارده بر سازه را تحمل نماید. این نوع از کاشت شیمیایی می تواند سبب تحمل نیرویی معادل 67 کیلو نیوتن بار را بر میله های رزوه دار M12 موجود در بتن جامد شود.
روش کاشت شیمیایی وینیل استر یک سیستم دو جزئی برای کاشت میلگرد می باشد. این روش شیمیایی از دو فرمولاسیون رایج یعنی روش رزین دار و وینیل استر مشتق شده است. از این روش که دارای استحکام بالایی می باشد برای کاشت انواع میله های رزوه دار و میلگرد در بتن استفاده می نمایند.
در ادامه برای آشنایی بیشتر با انواع چسب کاشت بر پایه رزین های مختلف مطالعه مقاله “انواع چسب کاشت آرماتور چیست” را پیشنهاد می کنیم.
چندین عامل وجود دارد که کاربران در زمان تصمیم گیری در نوع کاشت در بتن باید در نظر بگیرند. اولین عامل بررسی شرایط محیط مورد نظر برای اجرای کاشت می باشد. عامل بعدی که برای این منظور باید در نظر گرفته شود طرح و برنامه ای است که در هنگام کاشت تعیین می نماییم.
شرایط بار نقطه ای (ایستا، لرزه ای و یا دینامیکی) عامل دیگری است که در انتخاب یک روش کاشت بولت یا آرماتور باید در نظر داشته باشیم. همچنین کاربر باید تمام عوامل موثر بر انتخاب روش در شرایط خاص مانند آتش سوزی در سازه را نیز در نظر داشته باشد. برای مثال در شرایط بار نقطه ای استاتیک و لرزه ای می توان هم از کاشت های شیمیایی و هم مکانیکی استفاده نمود. اما در شرایطی که بارهای دینامیکی بر محیط وجود دارد توصیه می شود که از روش چسب کاشت میلگرد استفاده نمایید. در شرایطی که حرارت در محیط بالا می باشد نیز کاربران می توانند از هر دو روش شیمیایی و مکانیکی استفاده نمایند.از اصطلاحاتی مانند کاشت و مهار شیمیایی در زمان هایی که کاربران از چسب کاشت میلگرد برای نصب بولت و یا آرماتور در داخل سازه های بتنی و یا سایر بناها استفاده می نمایند استفاده می شود. در زمان نصب ادوات به کمک چسب کاشت میلگرد که فرایندی بسیار پیچیده و ظریف می باشد نیاز است تا کاربران سازگارترین نوع این محصول با شرایط سازه ای را انتخاب نمایند و مورد استفاده قرار دهند. انتخاب نوع درست این ماده در یک سازه می تواند به استحکام و دوام سازه کمک شایانی نماید. شناخت انواع مدل های این محصول در بازار مصرف و در نتیجه آشنایی کاربران با کیفیت های متفاوت این چسب انتخاب و در نهایت خرید چسب کاشت میلگرد را برای کاربران بسیار ساده تر خواهد نمود.
شرکت مقاوم سازی افزیر عرضه کننده چسب کاشت آرماتور و میلگرد در بتن با وجود تیم متخصص و کارشناسان حرفه ای آماده ارائه مشاوره و اطلاعات در مورد محصولات خود به شما مشتری های عزیز می باشد. ما با معرفی انواع محصولات بهترین نمونه از چسب کاشت میلگرد را به شما معرفی خواهیم نمود. همچنین ما شما را در انتخاب یک محصول کاربردی در پروژه و خرید چسب کاشت میلگرد همراهی خواهیم نمود. اعتماد به ما به شما در یک انتخاب درست و کاربردی کمک بزرگی خواهد نمود. ما با فروش چسب کاشت آرماتور و میلگرد با کیفیت و قیمت مناسب پاسخگوی نیاز شما مصرف کنندگان عزیز می باشیم.
روش کاشت شیمیایی نسبت به روش های دیگر از انعطاف پذیری و امکان اجرای راحت تری برخوردار می باشد. برای ساختارهای فیزیکی گوناگون مانند فضاهای توخالی، مستحکم، جامد و بافت های هوادهی شده نیز میتوان اجرا نمود. استفاده از روش کاشت و مهار شیمیایی در مصالح پایه بنایی که دارای بافتی توخالی و متراکم هستند و همچنین در بتن های سبک بسیار مناسب می باشد و هیچگونه فشار و کششی بر روی بتن ایجاد نمیکند.
در صورت نصب میلگرد با استفاده از خمیر کاشت میلگرد اتصالات ایجاد شده پس از نصب و سخت شدن مواد شیمیایی می تواند بارهای وارده را بیشتر از روش های دیگر کاشت تحمل نماید.
کاشت شیمیایی امکان تنظیم مکان میلگرد در محل نصب را تا پیش از استحکام مواد شیمیایی میدهد. همچنین این روش به کاربر این امکان را می دهد تا عمق کاشت تا میزان ۲۰ برابر قطر آنها را بنا بر تمایل خود تغییر دهد. این امر سبب افزایش مقاومت کاشت شیمیایی نسبت به روش مکانیکی کاشت میلگرد میشود.
مواد موجود در کاشت شیمیایی سبب حفظ استحکام و مقاومت بنا در برابر عوامل فیزیکی می شود. رزین به کار رفته به صورت یک رابط بین بتن و بولت و یا آرماتور نصب شده عمل مینماید. در نتیجه این رزین از نفوذ آب به داخل بتن جلوگیری مینماید. همچنین وجود رزین در روش کاشت شیمیایی مانع خوردگی میلگرد و یا بولت کاشته شده در بتن در گذر زمان میشود.
خمیر کاشت خواص مکانیکی و حرارتی بسیار مناسبی دارد و در برابر مواد شیمیایی نیز مقاومت بسیار بالای از خود نشان می دهد. همچنین این مواد بعد از سخت شدن از نظر ظاهری دچار تغییر نمی شوند. به بیان ساده تر رزین بعد از سخت شدن جمع نمی شود. همین امر سبب افزایش تحمل آن در برابر بارهای سنگین وارده بر سازه می شود. به چه علت تمایل عمومی برای خرید خمیر کاشت میلگرد در بازارهای جهانی افزایش یافته است؟
خمیر کاشت میلگرد چه مقدار بار وارده را میتواند تحمل کند؟
برتری چسب کاشت شیمیایی نسبت به کاشت مکانیکی چه میباشد؟
آیا خمیر کاشت میلگرد ضد آب میباشد؟
به چه علت چسب کاشت میلگرد در برابر بارهای وارده مقاومت بالایی دارد؟
ملات ضد اسید فوران چیست؟ ملات ضد اسید فوران، یکی از پرکاربردترین انواع ملات ضد…
عایق رطوبتی در سوله چیست و چرا استفاده از آن ضروری است؟ عایق رطوبتی سوله…
مسلح کردن دیوار با شبکه الیاف؛ از ابهامات تا ممنوعیت مسلح کردن دیوار با شبکه…
اهمیت عایقکاری نما در حفظ ارزش ساختمان عایقکاری نما نهتنها از ساختمان در برابر آسیبهای…
آشنایی با عایق رطوبتی کف و کاربردهای آن در ساختمانسازی عایق رطوبتی کف ساختمان، یکی…
عایقهای نوین؛ جایگزین ایزوگام و قیرگونی با پیشرفت تکنولوژی، عایقهایی که برای جایگزینی با ایزوگام…