توری فایبرگلاس گچکاری ساختاری مشبک است. این توری ها تماماً از لولههای نازک و منعطف کامپوزیت فایبرگلاس تهیه میشوند. کامپوزیت فایبرگلاس از متریالهای متداول در عموم فعالیتهای صنعتی و ساختمانسازی است. کامپوزیت از کنار هم قرار دادن الیاف شیشه و رزینهای پلیمری ساخته می شود.
الیاف شیشهای متریال بسیار مقاوم و در عین حال سبک وزنی است. الیاف شیشهای که رشتههای نازک سیلیس در ساختار الیافی است، خواص مکانیکی قدرتمند و ماندگاری بسیار بالایی دارد. این الیاف ها در مواجهه با تهاجمات شیمیایی محیط نیز مقاومت میکنند. چنین مزایایی باعث شده تا استفاده از الیاف شیشهای برای بسیاری کاربردهای صنعتی مناسب باشد. البته صرفاً با حضور الیاف شیشهای نمیتوانیم ساختارهای مقاوم را ایجاد کنیم. ایده طراحی کامپوزیت فایبرگلاس برای استفاده عملی شده از الیاف شیشهای است.
کامپوزیت فایبرگلاس ساختار یکپارچهای است که در آن از رزینهای پلیمری برای نگهداشتن الیاف شیشهای در کنار هم استفاده شده است. موارد کاربرد فایبرگلاس بسیار زیاد است. توری فایبرگلاس یکی از مهمترین محصولات در این زمینه است. پوشاندن سطوح عمرانی برای ملات گذاری از جمله کاربردهای متداول مش فایبرگلاس است. شرکت مقاوم سازی افزیر انواع توری فایبرگلاس در کلاسهای متنوع عرضه مینماید. بخش مهمی از کاربردهای توری فایبرگلاس در فرآیند سیمانکاری و گچکاری برای سطوح متنوع ساختمانی است.
توری فایبرگلاس گچکاری یک طرح پارچه مانند تهیه شده از رشتههای نازک فایبرگلاس است. این توریها را به شکل سطوح بزرگ با مش بندی در اندازههای گوناگون طراحی میکنند. تمام ایده طراحی مش توری فایبرگلاس گچکاری متکی بر استفاده از کامپوزیت الیاف شیشه در یک ساختار سبک و منعطف خلاصه می شود.
کامپوزیت فایبرگلاس طرح ساخت سادهای دارد. برای طراحی این کامپوزیت ها تماماً از الیافهای نازک شیشهای در حجمهای گوناگون استفاده میشود. بسته به نوع الیاف شیشهای کار شده انواع کامپوزیت فایبرگلاس از الیاف سوزنی، الیاف حصیری و یا ترکیبی از الیاف سوزنی و حصیری ساخته می شود. در هر صورت هدف نهایی ایجاد ساختاری یکپارچه از الیاف شیشه ای است. برای داشتن این ساختار یکپارچه از انواع چسبهای پلیمری مانند رزین پلی استر، رزین وینیل استر و رزین اپوکسی استفاده میکنند.
کامپوزیت الیاف شیشهای در کنار رزین اپوکسی متداولترین ساختار برای ایجاد شبکههای فایبرگلاس است.کامپوزیت به شکل رشتههایی نازک بافته شده در سطوح بزرگ طراحی می شوند تا در نهایت انواع توری فایبرگلاس تهیه شود.
پیشنهاد برای مطالعه
اندازه رشتههای نازک کامپوزیتی، ابعاد مش و همچنین پهنای توری از مشخصههای فنی مش فایبرگلاس است. ساختار نهایی توری فایبرگلاس یک سطح مشبک با انعطافپذیری بسیار زیاد است. از این توری منعطف که مقاومت فیزیکی و ماندگاری بالایی دارد، برای پوشاندن سطوح در هر طرح با هر شکل فضاهای زاویهدار استفاده میکنند.
هدف از طراحی توری فایبرگلاس گچکاری و سیمانکاری برای پوشاندن سطوح ساختمانی می باشد. این توری ها میتوانند پایه نگهدارنده قدرتمندی برای ملات کشی مانند سیمان کاری و یا گچکاری باشند. در روشهای سنتی از انواع توری فلزی برای ایجاد پایه نگهدارنده ملات ها استفاده میکنند. اما ویژگیهای برجسته توری فایبرگلاس گچکاری سبک طراحی پوششهای سطوح در فضاهای ساختمانی را متحول کرده است. برخی ویژگیهای مش فایبرگلاس به قرار زیر است:
پیشنهاد برای مطالعه
انواع توری گچکاری مخصوص پوشاندن سطوح عمرانی برای لایهگذاریهای متنوع می باشد. قاعدتاً کاربردهای این شبکه های سبک تهیه شده از الیاف شیشهای در انواع روشهای لایه کشی است. اما زمینههای کاربردی این توری ها را میتوانیم در شرایط دستهبندی شده زیر بررسی کنیم:
تسلیح عایقهای رطوبتی : از مش فایبرگلاس گچکاری میتوانیم برای پوشاندن جداره سازههای آبی در مقدمات لایه کشی عایقهای رطوبتی استفاده کنیم.
تقویت سنگهای ساختمانی: از توری فایبرگلاس گچکاری برای اعمال یک لایه ملات در یک طرف سنگها با پهنای زیاد مناسب فعالیتهای ساختمانی برای تقویت ساختار سنگ استفاده میشود.
ترمیم ترکها در سطوح ساختمانی: از توری فایبرگلاس گچکاری برای پوشاندن سطوح ترکدار و اعمال ملاتهای مقاوم سازی استفاده میشود.
مقاوم سازی با تکنیک FRP: مقاوم سازی ساختمان با FRP برای بازیابی سازههای فرسوده بتنی است. در این روش از انواع ملاتهای مقاوم برای پوشاندن کامل سطوح فرسوده استفاده میشود. توری فایبرگلاس متریال ایدهآل برای پوشاندن سطوح فرسوده و اعمال متریالهای مقاوم سازی است.
تسلیح دیوارهای گچی و سیمانی: از توری فایبرگلاس گچکاری برای پوشاندن سطوح در لایه کشیهای گچی و سیمانی استفاده میشود. توری فایبرگلاس به عنوان پایه نگهدارنده ملات برای پوشاندن تمام سطوح در تمام زوایا میباشد.
پیشنهاد برای مطالعه
اگر چه قابلیتهای کاربردی مش فایبرگلاس متنوع است؛ اما در این مقاله هدف ما پرداختن به استفاده از توری فایبرگلاس در فرآیند سیمانکاری و گچکاری است. قاعدتاً میدانید که سطوح سازههای بتنی و حتی اسکلت فلزی را باید به طور کامل بپوشانیم. بسته به نوع سطوح که در فضای خارجی و یا داخل سازه هستند، ملزم به لایه کشیهای سیمانی و گچی هستیم. تا زمانی که عمق لایه کشی چندان زیاد نباشد، میتوانیم به استحکام خود لایه سیمانی و گچی برای ماندن بر روی سطوح ساختمانی اعتماد کنیم. اما در صورت لایه کشیهای ضخیم و یا لایه کشی در سطوح بسیار بزرگ نیاز به استراکچرهایی برای نگهداشتن ملاتهای سیمانی و گچی داریم. در غیر این صورت ملات به تنهایی نمیتواند حجم عمیق و سنگین خودش را تحمل نماید.
لایه کشی در فضاهای بالاسری و یا پهنه عمودی دیوارها و… پیچیدگی کار را دو چندان میکند. چرا که قاعدتاً نمیتوانیم از ملات سیمانی و گچی انتظار قوام عالی برای چسبیدن به سطوح فلزی و بتنی را داشته باشیم. اما وقتی از یک استراکچر استفاده میکنیم، پوششی در تمام سطوح ایجاد کردهایم که به خوبی توانایی نگهداشتن ملات های سیمانی و گچی را دارد.
استفاده از توری های فلزی ایده سنتی در لایه کشیهای سیمانی و گچی است. اما در حال حاضر توری فایبرگلاس تبدیل به یکی از بهترین ایدهها در عملیاتهای متنوع سیمانکاری و گچکاری شده است.
پیشنهاد برای مطالعه
از مش فایبرگلاس گچکاری برای پوشاندن سطوح و ایجاد یک ساختار پایه مناسب نصب ملاتهای سیمانی و گچی استفاده میشود. برای این منظور لازم است تا در ابتدای کار تمام سطوح ساختمانی را به طور کامل تمیز کنید. هر گونه ناخالصی از روی سطوح ساختمانی زدوده می شود. تمام سطوح با یک لایه از توری فایبرگلاس گچکاری پوشانده می شود. برای پوشاندن سطوح بزرگ که پهنای یکدست و عاری از انحنا دارند، با مشکل خاصی مواجه نیستیم. اما برای پوشاندن سطوح زاویهدار و یا منحنی شکل در ابعاد کوچک لازم است تا از انعطاف توری استفاده کنید. با اندک مهارت میتوانید از توری فایبرگلاس گچکاری در هر کنج باریک ساختمان استفاده کنید.
توری باید به طور کامل بر روی سطوح قرار بگیرد. از گیرههای فلزی برای استقرار نهایی توری استفاده میشود. پس از نصب توری مرحله تزریق سیمان و یا گچ میباشد. شما میتوانید از انواع روشها مانند شاتکریت و یا ماله کشی برای پوشاندن توری فایبرگلاس با استفاده از ملاتهای سیمانی و گچی استفاده کنید.
پیشنهاد میشود برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله “اشتباهات رایج در اجرای مش فایبر گلاس“را مطالعه نمایید.
توری فایبرگلاس گچکاری متریال نوپایی در عملیاتهای عمرانی است. اگر چه ایده طراحی این توریها در چند سال اخیر مطرح شده است؛ اما استفاده از این توری ها در حال توسعه می باشد. حالا خیلی از مهندسین برجسته فعالیتهای متنوع ساختمانسازی از قابلیتهای کاربردی این توری ها اطلاع دارند. اما خرید مش فایبرگلاس همواره چالشبرانگیز است. انواع توری فایبرگلاس در کلاسهای متفاوت مخصوص فعالیتهای متنوع لایه گذاری سطوح ساختمانی طراحی شدهاند. لذا باید در هنگام خرید مش فایبرگلاس دیدگاه فنی مناسبی برای انتخاب گونه کاملاً کاربردی در فضای تخصصی فعالیت خودتان داشته باشید.
تهیه توری فایبرگلاس با کیفیت مطلوب و طراحی مناسب نیاز به مهارتهای فنی و علمی تخصصی دارد. کارشناسان گروه افزیر آماده هستند تا به شما برای قیمت فروش توری فایبرگلاس مناسب انواع فعالیتهای تخصصی مشاورههای لازم را ارائه بدهند.
کیفیت توری فایبرگلاس در عملیات گچکاری، یکی از مهمترین عوامل موثر در نتیجه نهایی تقویت سطوح گچی با مش فایبرگلاس میباشد. توری فایبرگلاس در گچکاری باید انعطاف پذیر، بدون پارگی و له شدگی باشد تا بتواند تمام سطح را به طور یکپارچه تقویت کند. توری فایبرگلاس گچکاری با کیفیت در برابر رطوبت، مواد شیمیایی، حرارت یا دمای بالا، چرخه ذوب و انجماد و... عملکرد و مقاومت بالایی را ارائه میدهد. مش فایبرگلاس نوعE-Glass ، میتواند گزینه مناسبی جهت بکارگیری در تقویت ماتریس گچیباشد. اما پیشنهاد میشود از مش فایبرگلاس نوع AR (مقاوم در برابر قلیا) در گچکاری استفاده شود تا نگرانی از بابت ضعف دربرابر خورده شدن آن در محیط قلیایی، باقی نماند.
برای اجرای توری فایبرگلاس در گچکاری، تنها کافیست مش فایبرگلاس موقتا با استفاده از میخ یا پیچ، به صورت سرتاسری یا مرحله به مرحله در سطح قرار گیرد و سپس در پلاستر گچی، مدفون شود. پس از گیرش پلاستر گچی، سطح گچی تقویت شده با توری فایبرگلاس آماده بهرهبرداری است.
با استفاده از مش فایبرگلاس در گچکاری، میتوان از سطحی صاف، یکپارچه و مقاوم در برابر ترک خوردگی، بهره مند شد. طول عمر مفید سطوح گچی تقویت شده با توری فایبرگلاس به مراتب بالاتر از سطوح گچی معمولی بوده و استفاده از این توری در گچکاری، میتواند هزینه های تعمیر و نگهداری را به شدت کاهش دهد. مشخصات مکانیکی منحصر به فرد مش فایبرگلاس، سطوح گچی را در برابر آسیبهای ناشی از نفوذ رطوبت، حرارت، کشش، چرخه ذوب و انجماد و... مقاوم میسازد.
توری فایبرگلاس گچکاری، پارچه مشبک ساخته شده از الیاف شیشه و رزین است که در ابعاد چشمه و وزنهای مختلف تولید و عرضه میشوند. مش فایبرگلاس به دلیل ویژگیهای مکانیکی عالی و سازگاری با محیط ماتریس گچی میتواند به منظور تقویت سطوح گچی به کار گرفته شود. توری فایبرگلاس، ماتریس یا ملات گچی را به خوبی در جای خود نگه میدارد.
قیمت مش فایبرگلاس مناسب گچکاری، بر اساس ابعاد چشمه، وزن، برند محصول و... تعیین میشود. نوسانات ارزی موجود در بازار نیز از مهمترین عوامل موثر در نوسان قیمت توری فایبرگلاس گچکاری است. بدین منظور ما به شما پیشنهاد میکنیم تا برای کسب اطلاعات بیشتر و یا استعلام دقیق از قیمت خرید توری فایبرگلاس، با کارشناسان ما در افزیر تماس حاصل فرمایید.
چرا عایق رطوبتی دیوار مهم است؟ نکاتی برای جلوگیری از نفوذ رطوبت اهمیت استفاده از…
عایق ساختمانی چیست و چرا اهمیت دارد؟ عایق ساختمانی مجموعهای از مواد و روشهاست که…
تعرفه عایقسازی ساختمان: هزینهها را بشناسید و صرفهجویی کنید! عایق کاری ساختمان بهعنوان راهکاری برای…
چگونه از نفوذ آب در شرایط فشار بالا جلوگیری کنیم؟ فشارهای وارده به ساختمان که…
آب بندی فشار مثبت بتن چیست؟ آببندی بتن به مجموعه اقداماتی اطلاق میشود که با…
وال مش چیست و چرا به صنعت ساخت و ساز معرفی شد؟ اولین دلیل روی…
نمایش دیدگاه
برای گچکاری سقفهای کاذب، آیا توری فایبرگلاس گزینه مناسبی است؟
بله، توری فایبرگلاس به دلیل وزن کم و انعطافپذیری، گزینه مناسبی برای گچکاری سقفهای کاذب است و کمک میکند تا ملات به طور یکنواخت اعمال شود.
سلام توری فایبرگلاس چقدر میتونه وزن ملات گچ یا سیمان را تحمل کنه؟
سلام آقای قنبری، توری فایبرگلاس به دلیل استحکام بالا و مقاومت کششی قوی، میتواند وزن سنگین لایههای گچ و سیمان را بدون شکستن یا تغییر شکل تحمل کند و محدود وزنی برای آن شامل نمی شود.
سلام چطور بفهمم چه نوع توری فایبرگلاسی برای پروژه من مناسب است؟
سلام خانم موحد، بسته به نوع پروژه، ضخامت لایههای ملات، و شرایط محیطی باید توری فایبرگلاس با اندازه مش و نوع الیاف مناسب را انتخاب کنید. مشاوره با متخصصان فنی میتواند کمک زیادی در انتخاب مناسب داشته باشد. می توانید با کارشناسان ما در شرکت افزیر در تماس باشید.