توری نسوز فایبرگلاس را می توان یکی از جدیدترین و مدرن ترین محصولات در عرصه ساخت و ساز دانست. این محصول بسیار کاربردی می باشد و جایگاه بسیار عالی در این زمینه پیدا کرده است. در کل می توان گفت که توری نسوز فایبرگلاس نوعی کامپوزیت می باشد که با استفاده از الیاف بافته شده از شیشه تولید می گردد. همچنین این توری به شکل شبکه ایی یا چشمه ایی طراحی شده است. امروزه از توری یا مش فایبرگلاس نسوز در صنایع گوناگونی مانند صنعت ساخت و ساز، کشتی سازی، بدنه خودرو و…. استفاده می شود. البته این محصول با توجه به کاربردی که دارد با مشخصات مختلفی تولید خواهد شد.
همچنین بهتر است بدانید که توری نسوز فایبرگلاس دارای انعطاف پذیری یا شکل پذیری بسیار بالا می باشد. علاوه بر آن این محصول دارای مقاومت فشاری و مقاومت کششی بسیار زیادی است. از دیگر ویژگی های مش فایبرگلاس نسوز می توان به یکپارچگی و سطحی یکنواخت اشاره کرد. علاوه بر تمام این موارد توری نسوز فایبرگلاس به گونه ای تولید می شود که قدرت پوشش آن زیاد باشد. مش فایبرگلاس نسوز به دلیل مزایای منحصر به فردی مانند وزن سبک، قیمت مناسب، عدم زنگ زدگی و… نسبت به محصولات مشابه محبوبیت بیشتری پیدا کرده است.
می توان گفت که در واقع این محصول شبکه الیافی می باشد که از رشته های نخ فیبر شیشه بر پایه پلیمر تولید می شود. به طور کلی، می توان آن را نوعی گلوله شیشه ایی در نظر گرفت که از ذوب شدن ضایعات شیشه به وجود می آید. سپس در کارخانه های مربوط به ساخت و تولید توری، تبدیل به رشته های نخ الیاف شیشه خواهد شد. پس از گذراندن این مراحل، الیاف به دست آمده با کمک دستگاه های مخصوصی که برای بافت می باشد به شکل توری بافته می شود. در نهایت توری ایجاد شده همان توری نسوز فایبرگلاس می باشد.
البته دقت داشته باشید که این توری خام و منعطف می باشد. بنابراین برای آن که استحکام محصول افزایش پیدا کند از یک پوشش رزینی روی آن استفاده می شود. در نتیجه پس از گذراندن مراحل مربوط به بافت مش فایبرگلاس نسوز آن را درون حوضچه های رزین قرار می دهند. سپس محصول را درون کوره های هوای گرم می گذارند تا رزین به طور کامل خشک شود. پس از آن که رزین بر روی مش فایبرگلاس نسوز به طور کامل سخت شد، محصول را بر روی یک هسته که معمولاً از جنس مقوا می باشد رول می کنند.
امروزه توری نسوز فایبرگلاس به دلیل مزایای بسیار عالی و زیادی که دارد موجب جذب مشتریان بسیار زیادی به سمت خود شده است. از جمله مهم ترین مزایای این محصول می توان به موارد زیر اشاره کرد.
همان طور که گفته شد از توری نسوز فایبرگلاس در صنایع مختلفی استفاده می شود. اما دقت داشته باشید که کاربرد این محصول در هر یک از این صنایع با توجه به وزن یا گرماژ مش، متفاوت خواهد بود. در ادامه توضیح مختصری در مورد کاربرد های مش فایبرگلاس نسوز ارائه داده شده است.
توری فایبرگلاس نسوز، میتواند از الیاف شیشه نوع E-Glass و یا از الیاف شیشه نوع AR (مقاوم در برابر قلیا) باشد. این نوع از شبکه الیافی، به صورت رولهای 30 الی 50 متری و با عرض 100 الی 120 سانتیمتر، تولید و در بازار عرضه میشود.توری نسوز فایبرگلاس با توجه به کاربرد هایی که دارد در انواع مختلف گراماژ و ابعاد چشمه تولید می شود. از جمله انواع توری و مش فایبرگلاس نسوز می توان به موارد زیر اشاره کرد.
همه توریهای فایبرگلاس نسوز ذکر شده در بالا، میتوانند به عنوان متریال عایقکاری حرارتی، عایقکاری رطوبتی و همچنین به عنوان تقویت کننده و یا ترمیم کنده در تعمیر انواع ترک دیوار، پوشاندن انواع درز دیوار جدید و قدیمی و نگهدارنده دیوارهای سیمانی و… مورد استفاده قرار بگیرند. در شبکه فایبرگلاس نسوز، هرچه وزن الیاف شیشه مصرفی در واحد سطح توری بیشتر باشد، مسلما مش فایبرگلاس از مقاومت و مشخصات مکانیکی بالاتری برخوردار است. توریهای فایبر گلاس با گراماژ کم، انعطاف پذیری بالا و با ابعاد چشمه کوچک مثل مش فایبرگلاس 2.5*2.5 و 2.82*2.82، از دسته شبکههای الیافی هستند که عمدتا در تقویت انواع سنگ، مورد استفاده قرار میگیرند.توری های فایبرگلاس نسوز با گراماژ بالا و ابعاد چشمه 4*4، 5*5 و.. در تقویت المانهای چون دیوار، بسیار کارآمد هستند.بنابراین، نوع شبکه فایبرگلاس نسوز، باید متناسب با هدف از کاربرد، انتخاب، تهیه و اسنفاده شوند.
شبکه فایبرگلاس نسوز، با انواع پلاستر سیمانی و گچی سازگار است. به طور کلی، نصب مش فایبرگلاس نسوز، ملزم به مدفون شدن در یک پلاستر مناسب است. برای اجرای توری فایبرگلاس مقاوم در برابر حرارت، کافیست سطح مورد نظر قبل از اجرای این شبکه الیافی، با استفاده از ابزاری ساده از جمله برس سیمی، چکش، فرز و… از هرگونه آلودگی مثل روغن، رنگ، گرد و غبار و… پاکسازی گردد. علاوه بر این، ناهمواریهای موجود در سطح که فیزیک توری فایبرگلاس را تهدید میکنند باید به طور کامل هموار و صاف شوند. پس از آماده سازی سطح، مش فایبرگلاس نسوز باید با استفاده از کاتر یا قیچی، در ابعاد مورد نظر برش و موقتا روی سطح، با پیچ یا میخ، نگه داشته شود. پلاستر سیمانی یا پلاستر گچی، باید طبق دستور العمل سازنده محصول یا طبق استانداردهای موجود، با آب ترکیب و آماده شود. در نهایت پلاستر مصرفی، باید با استفاده از روش دستی (ماله کشی) و یا روش پاشش (اسپری)، به روی شبکه فایبرگلاس نسوز قرار داده شده در سطح، تا حدی که توری مدفون شود، اعمال گردد. پس از گیرش نهایی پلاستر، سطح تقویت شده با این توری ها، آماده بهره برداری است. در مواردی ممکن است این نوع از انواع مش FRP، در تقویت سنگ بکار گرفته شود. در چنین شرایطی، پس از آماده سازی سطح پشت سنگ، توری برش خورده با استفاده از رزین مخصوص از جمله رزین اپوکسی، به پشت سنگ چسبانده میشود.
مشاوره، قیمت و خرید توری و مش فایبرگلاس نسوز از شرکت مقاوم سازی افزیر:
عایق رطوبتی در سوله چیست و چرا استفاده از آن ضروری است؟ عایق رطوبتی سوله…
مسلح کردن دیوار با شبکه الیاف؛ از ابهامات تا ممنوعیت مسلح کردن دیوار با شبکه…
اهمیت عایقکاری نما در حفظ ارزش ساختمان عایقکاری نما نهتنها از ساختمان در برابر آسیبهای…
آشنایی با عایق رطوبتی کف و کاربردهای آن در ساختمانسازی عایق رطوبتی کف ساختمان، یکی…
عایقهای نوین؛ جایگزین ایزوگام و قیرگونی با پیشرفت تکنولوژی، عایقهایی که برای جایگزینی با ایزوگام…
چرا عایق فونداسیون، پایهایترین نیاز هر ساختمان است؟ عایقکاری فونداسیون به دلایل متعددی ضروری است…