عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی (کد ™PWC)، نوعی عایق آب بندی است که با بهترین کیفیت و در اثر ترکیب دو جزء از محصول با یکدیگر به دست می آید. این عایق دارای یک بخش پودری و یک بخش مایع است که می بایست با نسبت مشخص با یکدیگر ترکیب شوند و برای اجرا در سطوح مختلف با کمک تجهیزاتی همچون قلم مو، غلطک و لیسه استفاده شوند. اجرای عایق رطوبتی پلیمری به لطف عملکرد مناسب در سطوح مختلفی از جمله استخر، مخازن، پشت بام و … امکان پذیر است. این نوع عایق رطوبتی پوشش دهی یکنواخت و چسبندگی بسیار عالی را در اختیار مصرف کننده قرار می دهد و از همین جهت توانسته به یکی از بهترین انتخاب ها برای اجرا در محیط های مختلف جهت آب بندی و عایق کاری تبدیل شود.
عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی چیست؟
عایق رطوبتی پلیمری دوجزئی (کد ™PWC)، محصولی باکیفیت و مبتنی بر یک جزء از پلیمرها (سیمان) و و یک جزء از رزینهای آکریلیک است که ترکیب این دو ماده با یکدیگر،میتواند یک عایق بسیار قدرتمند با عملکرد مناسب را جهت اجرا در سطوح بهوجود آورد. زنجیرههای پلیمری این محصول زمانی تشکیل میشوند که جزء دوم با جزء اول ترکیب شود. در این صورت، این محصول به یک خمیر با غلظت بالا و پس از اجرا به یک لاستیک انعطافپذیر و محکم تبدیل خواهد شد. ترکیب دو جزء از عایق رطوبتی پلیمری دوجزئی، باعث ایجاد عایق یکنواخت با قابلیت اجرا روی سطوح مختلف عمودی و افقی میشود. این نوع عایق چسبندگی بسیار عالی بههمراه خاصیت آببندی یکنواخت را در اختیار شما قرار میدهد تا بتوانید از ویژگی برتر این عایقها برای آببندی و عایقکاری رطوبتی سطوح استفاده نمایید.
چرا باید از عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی استفاده کنیم؟
عایق رطوبتی پلیمری دوجزئی، محصولی باکیفیت و بر پایه دو جزء از موادی است که هرکدام بهتنهایی نقش مهمی را در عایقکاری حرفهای ایفا میکنند. ترکیب دو جزء یعنی جزء A (پلیمر بر پایه سیمان) و جزء B (رزین اکریلیکی) از این عایق با یکدیگر، باعث ایجاد یک ساختار منسجم، مقاوم در برابر رطوبت و غیرقابل نفوذ شده و از آسیب به سطح جلوگیری میکند. مهمترین مزیت استفاده از این عایق، قدرت چسبندگی است که روی سطوح مختلف بههمراه دارد؛ بهگونهای که اگر این عایق رطوبتی را با کیفیت حداکثری در محیط اجرا کنید، متوجه اثربخشی فوقالعاده آن خواهید بود.
عایق رطوبتی پلیمری دوجزئی دارای دوام و طول عمر بسیار بالایی است. پس از اجرای عایق رطوبتی پلیمری دوجزئی بر روی سطح، این عایق میتواند یک پوشش الاستومری و قابلانعطاف را بهوجود آورد که کاملاً ضد آب است. بدون اینکه دچار آسیب شود یا آسیبی در سطح مورد نظر در هنگام اجرا بهوجود آورد، قابل اجرا در تمامی سطوح خواهد بود. این ویژگیهای عایق رطوبتی پلیمری دوجزئی، اجرای آن را به یک انتخاب عالی و متمایز تبدیل کردهاند.
ویژگیهای متمایز عایق رطوبتی پلیمری | چرا بهترین انتخاب است؟
عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی محصولی باکیفیت و تشکیل شده از متریالهای درجه یک با ساختار بسیار مناسب و مقاوم است. به کار رفتن زنجیرههای پلیمری در این عایق، باعث افزایش استحکام و قابلیت انعطافپذیری آن شده است. از جمله مهمترین ویژگیهای متمایز عایق رطوبتی پلیمری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- مقاومت پوششدهی عالی : عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی، عایق بسیار مقاوم در برابر نفوذ آب، نمزدگی و یونهای مخربی همچون کلر و سولفات است. از این رو در سطوح مختلف که نیاز به عایقکاری حرفهای در معرض متریالهای ذکر شده دارند، استفاده میشود.
- چسبندگی بسیار عالی : این عایق دارای چسبندگی بسیار بالایی است و میتوان آن را برای انواع سطوح بتنی، گچی و مصالح ساختمانی دیگر بدون هیچ محدودیتی استفاده نمود.
- عدم هوازدگی و تخریب اکسایشی : این عایق مقاومت بسیار بالایی در برابر پرتوی اشعه UV نور خورشید دارد و در حضور اکسیژن و آب دچار اکسایش و تخریب نخواهد شد.
- تنفسپذیری عالی : اجرای عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی، امکان تنفسپذیری عالی را در اختیار شما قرار میدهد. این نوع عایق برای آببندی روی بتن در سنین پایین نیز قابل استفاده است.
- امکان مسلح شدن با مش : عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی را میتوان برای بهرهمندی از عملکرد مناسبتر، به صورت ترکیبی با استفاده از مش یا توری فایبرگلاس آببندی، اجرا نمود.
- مقاومت در برابر تغییرات دمایی : عایق پلیمری دو جزئی، مقاومت بالایی در برابر تغییرات دمایی دارد و میتواند از دمای منفی ۴۰ درجه سانتیگراد تا مثبت ۸۰ درجه سانتیگراد را تحمل کند.
- ضد جلبک و جلوگیری از شورهزدگی : به دلیل ترکیبات به کار رفته در این عایق، میتوان آن را به عنوان یک ماده ضد جلبک و بدون بروز پدیده شورهزدگی شناخت.
- مقاومت در برابر مواد قلیایی و اسیدهای غیرآلی : برخلاف بسیاری از موادی که برای عایقکاری استفاده میشوند، عایق پلیمری دو جزئی در برابر مواد قلیایی و اسیدهای غیرآلی عملکرد بسیار خوبی را از خود نشان میدهد.
- استفاده آسان : ترکیب دو جزء از عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی بسیار ساده است. این دو بخش به راحتی با یکدیگر ترکیب میشوند و قابلیت اجرا روی سطوح مختلف را دارند. کافی است تا دو جز از عایق رطوبتی دو جزئی را با نسبت مشخص شده در دیتاشیت مخلوط کنید و آن را با استفاده از ماله، قلمو یا غلطک روی سطح اعمال کنید.
تفاوت عایق رطوبتی پلیمری (کد ™PWC) و عایق رطوبتی نانو چیست؟
عایق رطوبتی نانو به عنوان یکی از بهترین انواع مواد آببندی یا عایقهای رطوبتی جهت اجرا در سطوح مختلف شناخته می شود که از ذراتی با مقیاس نانو تشکیل شده است. این نوع عایق به دلیل ذرات بسیار ریز به راحتی در عمق سطوح و متریال های مختلف نفوذ کرده و می تواند عملکرد بسیار عالی را در هنگام اجرا به وجود آورد. در مقابل، عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی، از مونومرهای تکرارشونده تشکیل شده است و دارای زنجیره های پلیمری بسیار قدرتمند و با عملکرد مناسب می باشد. تفاوت عایق رطوبتی پلیمری و عایق رطوبتی نانو در مواد تشکیل دهنده است. عایق های نانو می توانند نفوذپذیری بیشتری را در سطح به ارمغان آورند. ناگفته نماند که بسیاری از عایق های رطوبتی پلیمری را می توان در سطح نانو نیز تولید کرد تا بتوان از خواص پلیمر و نانو به صورت همزمان دست یافت.
تفاوت عایق رطوبتی پلیمری و عایق رطوبتی لاستیک مایع چیست؟
عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی از دو جزء یعنی یک جزء پودری (مبتنی بر سیمان) و یک جزء مایع (رزین اکریلیک) تشکیل شده است که باید برای رسیدن به یک خمیر یکنواخت جهت اجرا در سطوح مختلف، با یکدیگر ترکیب گردند. لاستیک مایع از ترکیب الاستومرها و رزین های مختلف تشکیل شده است که با یکدیگر ترکیب می شوند و یک ساختار باکیفیت، منسجم و قابل انعطاف را به وجود می آورند. رنگ عایق رطوبتی پلیمری نمی تواند مانند عایق رطوبتی لاستیک مایع نانو شفاف باشد. مهم ترین تفاوت عایق پلیمری با لاستیک مایع در قابلیت انعطاف پذیری و کشش است. لاستیک های مایع قابلیت تحمل کشش بسیار بالایی را دارند و با در نظر گرفتن این مشخصه، می توانند در محیط هایی که نیاز به کشسانی بسیار بالا است، مورد استفاده قرار گیرد. لاستیک مایع پس از اجرا روی سطوح مختلف، دارای شکل خیس است؛ اما عایق پلیمری پس از پخت نهایی به شکل مات است.
تفاوت عایق رطوبتی پلیمری و عایق رطوبتی لاستیک مایع چیست؟
عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی از دو جزء مایع و جامد تشکیل شده است که باید برای رسیدن به یک خمیر یکنواخت جهت اجرا در سطوح مختلف، با یکدیگر ترکیب گردند، در حالی که لاستیک مایع نانو محصولی تک جزئی از ترکیب الاستومرها و رزینهای مختلف است که با یکدیگر ترکیب و یک ساختار باکیفیت، منسجم و قابل انعطاف را به وجود می آورند. رنگ عایق رطوبتی پلیمری نمی تواند مانند لاستیک مایع شفاف باشد. مهم ترین تفاوت عایق پلیمری با لاستیک مایع در قابلیت انعطاف پذیری و کشش است. لاستیک های مایع قابلیت تحمل کشش بسیار بالایی را دارند و با در نظر گرفتن این مشخصه، می توانند در محیط هایی که نیاز به کشسانی بسیار بالا است، مورد استفاده قرار گیرد. لاستیک مایع پس از اجرا روی سطوح مختلف، دارای شکل خیس است؛ اما عایق پلیمری پس از پخت نهایی به شکل مات است. لاستیک مایع به دلیل فناوری ساخت نانو در بعضی وارد نسبت به عایقهای پلیمری برتر هستند، اما این به معنا ضعیف بودن عایق رطوبتی پلیمری نسبت به لاستیک مایع نیست، بلکه هر کدام از این عایقهای رطوبتی ویژگی و مزایا منحصر به فرد خود را ارائه میکنند و این هدف از استفاده شما است که تعیین میکند از کدام یک از عایقهای رطوبتی موجود استفاده کنید. عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی در کاربردهای سنگین که نیاز به دوام و استحکام مکانیکی برتر دارند، برای محیطهایی مانند سازههای زیرزمینی یا مناطق با ترافیک سنگین ایدهآل است. در مقابل، نانو لاستیک مایع انعطافپذیری، پخت سریع و سهولت کاربرد را ارائه میدهد و آن را برای سیستمهای سقفی که حرکت و غشاهای بدون درز ضروری هستند، عالی میکند.
عایق رطوبتی پلیمری یا ایزوگام؟ بررسی تفاوتها
عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی به عنوان محصولی نوین که قابلیت اجرا به صورت سرد در سطوح مختلف، از جمله پشتبام، را دارد، میتواند جایگزین بسیار خوبی برای ایزوگام و قیرگونی نیز محسوب شود. مواد اولیه این دو عایق کاملاً با یکدیگر متفاوت هستند؛ بهطوریکه عایقهای رطوبتی پلیمری از مونومرهای پلیمری که تشکیلدهنده زنجیرههای پلیمری هستند، تشکیل میشوند و ایزوگامها حاوی ترکیبات متنوعی از جمله قیر، الیاف و برخی ترکیبات پلیمریاند.
عایق رطوبتی پلیمری برخلاف ایزوگام که عایقی با اجرای گرم است، نیاز به حرارت برای اجرا ندارد؛ اما برای اجرای ایزوگام لازم است که به آن حرارت داده شود تا قیر به نقطه جوش خود برسد و بتوان از عملکرد آن برای پوششدهی سطوح مختلف استفاده نمود. عایقهای رطوبتی پلیمری در برابر نور خورشید مقاوماند و میتوانند شرایط جوی مختلفی را متحمل شوند، اما عایق ایزوگام دارای چنین ویژگی نبوده و به مرور زمان در اثر مواجهه با نور خورشید ترک برمیدارد. بنابراین، طول عمر عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی نسبت به ایزوگام بالاتر است. عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی با حرکات و انقباض و انبساطهای سازه سازگار است و برخلاف ایزوگام دچار ترکخوردگی یا آسیب نخواهد شد.
۷ کاربرد عایق رطوبتی پلیمری که باید بدانید!!
عملکرد مناسب، چسبندگی عالی، قابلیت اجرای آسان، ایجاد سطح نفوذناپذیر، قابلیت پر کردن ترک و شکافها و ایجاد پل مستحکم میان آنها و… از جمله ویژگیهای برتر عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی هستند. همین ویژگیها، توأم با در نظر گرفتن جزئیات مناسب عایقهای رطوبتی، باعث شده تا بتوان با اطمینان خاطر از این عایقهای رطوبتی برای اجرا در سطوح مختلف استفاده نمود. در ادامه به ۷ مورد از مهمترین کاربردهای عایق رطوبتی پلیمری اشاره میکنیم.
-
آببندی و عایقکاری رطوبتی مخازن ذخیره آب آشامیدنی، سپتیکتانکها و تصفیهخانههای آب و فاضلاب، مخزنهای ذخیرهسازی
مخازن ذخیرهکننده سیالات و آبهای آشامیدنی برای جلوگیری از جذب این مایعات و همچنین حفظ حجم و خاصیت بهداشتی، نیاز به آببندی و عایق رطوبتی دارند. اجرای عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی برای مخازن ذخیره آب آشامیدنی، سپتیکتانکها، تصفیهخانههای آب و هر مخزن ذخیرهسازی دیگر امکانپذیر بوده و با تحمل ترکیبات اسیدی و قلیایی، میتواند دوام خود را حفظ کند.
-
آببندی و عایقکاری سطوح سازههای بتنی آبی مانند تونلها، اسکلهها، کانالها و خطوط انتقال آب
عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی، عایقی است که برای عایقکاری رطوبتی سطوح سازههای بتنی آبی مانند تونلها، کانالهای آب، خطوط انتقال آب و مایعات، اسکلهها و … قابل استفاده است. قابلیت تحمل فشارهای مکانیکی و سیالات باعث شده تا این عایق عملکرد خود را در شرایط جوی به بهترین شکل حفظ کند.
-
عایقکاری رطوبتی و حفاظت دیوارهای بیرونی ساختمان برای جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به داخل ساختمان
دیوارهای خارجی ساختمان در معرض رطوبت، نفوذ آب و شرایط جوی مختلف قرار دارند. عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی میتواند برای عایقکاری رطوبتی و حفاظت از دیوارهای بیرونی ساختمانها استفاده شود، بهگونهای که پس از اجرای آن دیگر نیازی به نگرانی از بابت نفوذ آب و رطوبت به داخل ساختمان نخواهد بود.
-
عایقکاری رطوبتی و جلوگیری از نشتی و خروج آب از استخر و حوضچهها
استخرها و حوضچههای آب باید دارای حجم ثابتی از آب برای نگهداری باشند؛ اما نفوذپذیر بودن حوضچهها و استخرها میتواند باعث خروج آب و نشتی آنها شده و تناقض در حجم مورد نیاز به وجود آورد. اجرای عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی یکی از انواع روشهای عایقکاری و آب بندی استخر و مخازن آب است که در استخرهای حاوی آب کلردار و حوضچههای جمعآوریکننده آب که آببندی جداره و کف ضروری است، با قدرت اجازه نفوذ آب را به داخل جدارههای استخر و حوضچهها نمیدهد.
-
آببندی و عایقکاری پشتبام بدون ایزوگام
عایقکاری پشتبام نیازمند دقت بسیار زیادی است و باید حتماً برای عایقکاری از متریالهای مقاوم در برابر رطوبت، نور خورشید، بارش باران و… استفاده نمود. عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی، عایقی است که در برابر رطوبت و اشعه UV نور خورشید مقاوم است. میتوان برای عایقکاری پشتبام بدون ایزوگام، از این نوع عایق با قدرت بالا و بدون نیاز به حرارت استفاده کرد.
-
آببندی و عایقکاری رطوبتی چاله آسانسور جایگزین عایقهای سنتی
عایقهای سنتی با سختی اجرا، مناسب برای عایقکاری رطوبتی چالههای آسانسور نیستند. عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی، محصولی با کیفیت و با مقاومت بالا است که میتواند برای عایقکاری رطوبتی چاله آسانسور و برای جایگزین شدن با عایقهای سنتی استفاده شود. این نوع عایق در برابر فشارهای مکانیکی و همچنین آلودگیهای فنی آسانسور مقاوم است. آببندی در چاله آسانسور از نوع آببندی فشار منفی است، به این معنی که نباید آب از خارج به داخل چاله آسانسور نفوذ کند. از آنجایی که عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی چه در عایقکاری و آببندی فشار مثبت و چه در آببندی فشار منفی کارآمد است، پس میتواند به خوبی چاله آسانسور را آببندی کند و از ورود رطوبت یا آب از خارج به داخل چاله آسانسور با قدرت جلوگیری کند.
-
عایقکاری رطوبتی و آببندی حمام و سرویس بهداشتی
حمام و سرویس بهداشتی در صورتی که عایقکاری مناسبی نداشته باشند، موجب ایجاد نم و رطوبت در محیط خواهند شد. نمزدگی دیوارهای مجاور حمام و سرویس بهداشتی بسیار مشکلساز بوده و میتواند صدمات جدی را به محیط وارد کند. اما با اجرای عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی، میتوان آببندی حمام و سرویس بهداشتی را به بهترین شکل انجام داد.
نکات کلیدی پیش از خرید عایق رطوبتی پلیمری
پیش از خرید عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی جهت اجرا در سطوح مختلف، ابتدا می بایست از چسبندگی مناسب این نوع عایق روی سطوح مورد نظر خود اطمینان حاصل کنید. سپس با توجه به متراژ و مساحت سطح، اقدام به خرید عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی برای اجرا نمایید. توجه داشته باشید که این عایق ها پس از باز شدن درب باید در کوتاه ترین زمان ممکن اجرا شوند و نگهداری آن ها ممکن است سخت و هزینه بر باشد.
به برند تولید کننده این نوع عایق رطوبتی توجه بسیار زیادی داشته باشید و از برندهای مطرح و قابل اعتماد اقدام به خرید این عایق های رطوبتی نمایید. عملکرد عایق های رطوبتی پلیمری متناسب با متریال های به کار رفته و کیفیت آن ها است. حتما بسته بندی اختصاصی این عایق ها را که تشکیل شده از دو جزء عایق رطوبتی پلیمری هستند خریداری نمایید.
بررسی قیمت عایق رطوبتی پلیمری: چه فاکتورهایی تأثیرگذارند؟
قیمت عایق رطوبتی پلیمری وابسته به عوامل متنوعی است که شامل موارد زیر هستند :
- برند تولیدکننده : برند تولیدکننده عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی تأثیر زیادی روی قیمت میگذارد. برندهای مطرحتر ضمن دریافت سود بالاتر، به دلیل بهکاربردن متریالهای باکیفیت میتوانند قیمت بالاتری نیز داشته باشند.
- مواد اولیه استفاده شده : نوع پلیمر و کیفیت مواد اولیه استفادهشده برای عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی میتوانند تأثیر بسیار زیادی روی قیمت بگذارند. همین موضوع باعث شده تا محصولات باکیفیتتر معمولاً قیمت بالاتری نیز داشته باشند.
- حجم عایق : حجم عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی، عامل مهمی روی قیمتگذاری آن است. هر چقدر حجم این عایقها بیشتر شود، قیمت تمامشده برای حجم مشخص پایینتر میآید.
با توجه به تفاوت عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی در قیمت، لازم است که برای استعلام قیمت دقیق این عایقهای رطوبتی با مشاوران فروش عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی افزیر در تماس باشید. مشاوران ما آماده پاسخگویی و ارائه لیست قیمت عایقهای رطوبتی به شما هستند.
مقدار مصرف عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی برای هر متر مربع
مقدار مصرف عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی برای اجرا در سطوح مختلف متفاوت است؛ چرا که ساختار هر سطح، میزان خلل و فرجها و ترکخوردگیها مستقیماً روی میزان مصرف عایق پلیمری دو جزئی تأثیرگذار هستند. اما در حالت استاندارد، برای اجرای این عایق برای هر متر مربع از یک سطح سالم، بدون خلل و فرج، سوراخ و ترکخوردگی، نیاز به 1 الی 1.5 کیلوگرم از عایق خواهید داشت. هر گونه تغییر در فرآیند اجرای این عایق رطوبتی، باعث تغییر در میزان مصرف این عایق خواهد شد.
نکات مهم اجرایی عایق رطوبتی پلیمری که باید بدانید!!
در صورت نیاز به اجرای عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی، نکات تکمیلی زیر را مد نظر داشته باشید :
- هنگام حمل و اجرای عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی، از دستکش، ماسک، عینک و لباس کار مخصوص استفاده نمایید.
- عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی در گروه متریالهای مضر برای محیط زیست و سلامتی قرار نگرفته است؛ اما همچنان برای اجرای آن باید احتیاط کنید که این عایق با چشم در تماس نباشد.
- از تنفس گرد و غبار ایجاد شده در اثر اجرای عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی و ترکیب کردن دو جزء با یکدیگر، جدا خودداری کنید.
- در صورت برخورد اتفاقی و ناگهانی عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی با پوست و چشم، موضع را با آب شیرین فراوان بشویید.
- این ماده اشتعالزا و آتشزا نیست، اما همچنان با احتیاط آن را استفاده کنید.
- در صورت بلع تصادفی این عایق، فورا به پزشک مراجعه نمایید.
- پایین بودن دمای محیط باعث افزایش زمان کارایی عایق رطوبتی پلیمری پس از ترکیب شدن دو جزء میشود؛ اما دمای بالا میتواند مدت زمان قابل اجرا را کاهش دهد.
آیا آب بندی و عایقکاری با عایق رطوبتی پلیمری نیاز به نیروی متخصص دارد؟
به منظور اجرای عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی، لازم است که به دستورالعمل تولیدکننده توجه داشته و دو بخش مایع و پودری این عایق را با نسبت مشخص و مدت زمان معینی ترکیب کنید. اجرای عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی به قدری راحت است که میتوانید بدون نیاز به نیروهای متخصص، این محصول را خودتان در محیط به اجرا درآورید. از بابت اجرای این عایق جای نگرانی نیست و با یک تماس ساده با مجموعه افزیر و دریافت مشاوره از کارشناسان متخصص ما، مراحل اجرای این محصولات عایق رطوبتی پلیمری به درستی از سوی کارشناسان فروش عایق رطوبتی پلیمری دو جزئی افزیر، به شما توضیح داده خواهند شد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.