ارزیابی وضعیت سازه عبارت است از فرایند جمع آوری مشاهدات و داده ها و بکارگیری سیستماتیک از آنها برای ارزیابی وضعیت یک سازه مورد نظر. فرایند ارزیابی هر سازه متناسب با آن سازه طرح و اجرا می گردد. مراحل لازم جهت طرح و اجرای بهینه برنامه ارزیابی وضعیت یک سازه ، بر مبنای قضاوت مهندسی و شرایط حاکم بر سازه مانند نوع و هندسه سازه، بارگذاری وارد برآن و…. بستگی دارد. کارشناسان فنی افیر راهکارهای هوشمندانه و خلاقانه ای را برای ارزیابی وضعیت سازه های مختلف همچون ساختمان های مسکونی و تجاری، پل ها و…. طراحی و ارائه می نمایند. به همین منظور تیم مهندسی با تجربه ما برای شناسایی اهداف پروژه و طراحی و اجرای برنامه ارزیابی های اولیه و ارزیابی تفصیلی همواره در کنار شما خواهند بود. در این شرکت ارزیابی های اولیه شامل بررسی مدارک ، بازرسی میدانی و ثبت گزارشات فنی در کنار ارزیابی تفصیلی وضعیت سازه با استفاده از آزمایشهای تخصصی صورت می گیرد که در ادامه به طور کامل به هر کدام اشاره خواهد شد. متناسب با نیاز شما به عنوان مالک یک ساختمان مسکونی و یا مسئول ترمیم و نگهداری یک سازه خاص، مقاوم سازی افزیر این امکان را دارد به منظور ارزیابی وضعیت سازه شما انواع تستهای مخرب و غیر مخرب را با ارائه توجیه فنی و اقتصادی اجرا نماید. همچنین کارشناسان فنی بخش ارزیابی و پایش سلامت سازه، جهت طراحی و اجرای طرح های پیشنهادی خود از معتبرترین آیین نامه ها و مدارک فنی موجود استفاده می کنند.
ارزیابی اولیه وضعیت سازه:
در بخش ارزیابی اولیه سازه فرایند جمع آوری مشاهدات و داده های فنی به منظور تحلیل اولیه آن اجرا می گردد. هرچند گزارش ارائه شده پس از ارزیابی اولیه وضعیت سازه دارای ماهیتی کیفی بوده تا کمی، جهت حوصل اطمینان از بررسی تمامی المان های آسیب دیده و ارائه مشاوره فنی می بایست مراحل این بخش به صورت سیستماتیک ارائه گردد.
ارزیابی تفصیلی وضعیت سازه:
هدف اصلی از ارزیابی تفصیلی مشخص نمودن کفایت سازه و یا بخش از آن جهت کاربری مورد نظر و در برابر بارهای وارده می باشد. ارزیابی تفصیلی می تواند محدود به بخشی از ساختمان باشد و یا مفهوم سازه ای خاصی (نظیر باربری لرزه ای) را در کل سازه مد نظر قرار دهد.