ملات کف سازی خود تراز شونده ملاتی است که در کوتاه ترین زمان ممکن، سطحی صاف، تراز و یکپارچه را ایجاد می‌نمایند. ملات‌های خود تراز شونده همچون گروت‌های با روانی بالا برای تأمین یک سطح هموار یا صاف برای صفحه ستون‌های دستگاهی و پوشش‌های کف به کار می‌روند. اغلب فرآورده های این محصول در کف‌ سازی‌های جدید و قدیمی ساخته شده از بتن در‌جا، بتن آماده یا چوب اعمال می‌شوند. این نوع ملات به صورت فزاینده برای تعمیر کف های آسیب دیده یا دچار نشست یا خزش شده، استفاده می‌شود. از آنجایی که کفپوش خود تراز سیمانی پلیمری دارای فرمولاسیون بر پایۀ آب است، بدون انتشار مواد سمی و یا بوهای خطرناک در حین استفاده، عمل آوری می‌شود و می تواند در کارخانه های تولید مواد غذایی و سایر محیط هایی که مهم است محصولات تولید شده آلوده نشوند، استفاده شود. یکی از ویژگی‌های کلیدی ملات خود تراز این است که به‌طور ویژه ای سریع عمل می‌کند و استحکام اولیه بالایی را ایجاد می‌کند که امکان بهره برداری زودهنگام و سریع کف را فراهم می‌کند.

انواع ملا‌ت‌های خودتراز شونده بر اساس ماده تشکیل دهنده چیست؟

ملات خودتراز تک جزئی

این نوع ملات از یک جزء ساخته شده و با دارا بودن خواص فیزیکی و شیمیایی عالی برای ملات ریزی در کف‌هایی که نیاز به تراز شدن و تسطیح دارند مورد استفاده قرار گرفته و همچنین سطوح بتنی که دچار آسیب‌هایی شامل ترک خوردگی و پوسیدگی هستند را نیز مرمت می‌بخشد، برای تهیه محصول ملات خود تراز تک جزئی می‌توانید به شرکتهای معتبر در زمینه مقاوم سازی مانند مجموعه افزیر مراجعه کنید.

ملات خودتراز دوجزئی

این نوع ملات سیمانی و پلیمری از دو جزء پودری و مایع تشکیل شده، با توجه به اینکه این نوع ملات با اختلاط با آب ساخته می‌شود، هیچگونه آلودگی برای محیط زیست به همراه نداشته و کارایی بسیار بالایی ارائه می نماید، شرکتهایی مانند شرکت مقاوم سازی افزیر محصول ملات خود تراز دو جزئی را در اختیار مشتریان قرار می دهند.

ملات خود تراز الیافی

ملات‌ها انواع مختلفی با فرمولاسیون‌های مختلف دارند، یکی از انواع ملات‌ها، ملات خود تراز الیافی است: این نوع ملات نوعی ملات پایه پلیمری یا سیمانی است که با الیاف چاپد پلی پروپیلن ترکیب شده و جریان پذیری و مقاومت بالا در برابر آسیب دیدگی را ارائه می نماید.

محاسبه و برآورد مقدار ملات خود تراز شونده مورد نیاز به منظور زیر سازی کفپوش‌ها، ترمیم کرمو شدگی بتن کف سالن‌ها، کف کارخانه و … و ترمیم بتن کف انبارها و کارخانه‌ها کاربرد دارد و از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. شرکت مقاوم سازی افزیر با هدف تسهیل فرآیند محاسبه میزان ملات خود تراز شونده، ابزار محاسبه‌گر آنلاین زیر را طراحی نموده است که مقدار مورد نیاز ملات خود تسطیح شونده را متناسب با شرایط اجرایی پروژه شما پیشنهاد می‌دهد.

    • به منظور استفاده از محاسبه گر ملات خود تراز شونده در ابتدا نوع ملات مورد نظر را انتخاب نموده و در ادامه مقادیر خواسته شده را وارد نمایید. با کلیک بر روی دکمه “حساب کنید” مقدار ملات مورد نیاز محاسبه می‌گردد.
    • برای مشاهده دیتاشیت و اطلاعات بیشتر به صفحه محصولات ملات خود تراز شونده مراجعه کنید و در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی با کارشناسان ما در افزیر در تماس باشید.



گزارش برآورد مقدار ملات خود تراز شونده

داده‌های ورودی


نام ملات بسته‌بندی (کیلوگرم) سطح مقطع (مترمربع) ضخامت (میلی‌متر)

نتیجه محاسبات


نوع ملات
بسته‌بندی (کیلوگرم)
میزان ملات مورد نیاز (کیلوگرم)
تعداد بسته مورد نیاز

سوالات متداول

برای محاسبه مقدار ملات مورد استفاده به چه پارامترهایی نیاز است؟

برای محاسبه میزان ملات مصرفی کاربر باید حتما متراژ کف مورد نظر را بداند، ضخامت ملات ریزی مشخص باشد، و نوع ملات مورد استفاده تعیین شده باشد با ورود این اطلاعات حجم ملات مورد ارائه می شود؟

حجم چه نوع ملات هایی را می‌توان با استفاده از محاسبه گر به دست آورد؟

انواع ملات های تک جزئی، دو جزئی، خود تراز و الیافی را می‌توان با محاسبه گر افزیر بدست آورد؟

چگونه ملات مناسب را برای کف انتخاب کنیم؟

برای انتخاب ملات مناسب کف ابتدا باید متراژ سطح مورد نظر و سپس ضخامت کفسازی مشخص باشد و پس از آن به سراغ پارامترهایی نظیر شرایط جوی، مدت زمان لازم برای کفسازی و بودجه می‌رویم

چه مواردی می توانند بر جریان پذیری موثر دوغاب تأثیر بگذارند؟

جریان پذیری می تواند تحت تأثیر نفوذ پذیری بیش از حد ملات، ناهمواری کف مورد نظر، انقباض ملات، اختلاط ناکافی ملات، کفسازی اشتباه و حفرات هوای محبوس شده قرار گیرد.

انواع ملات‌ های خود تراز شونده سطح کدامند

ملات های خود تراز شونده سطوح شامل ملات خود تراز تک جزئی، ملات خود تراز دو جزئی و ملات خود تراز الیافی می باشد.

5/5 - (7 امتیاز)