سیلوها سازه هایی هستند که برای ذخیره محصولات کشاورزی و نیز سیمان به کار میروند. شرایط محیطی که ممکن است چرخه های تکراری خشک و تر را باعث شوند، منجر به خوردگی آرماتورها و ترک بتن دیواره سیلو میشوند.بهترین و کاربردی ترین روش مقاوم سازی این نوع از سازه ها مقاوم سازی سیلوها با استفاده از الیاف FRP می باشد. گرچه این ترک ها را میتوان به کمک تزریق اپوکسی پر کرد اما ضعف سازهای را جبران نمیکنند. اتصال ورق فولادی به پوسته خارجی سیلو نیز بسیار بد منظر است و به علاوه خود این روش نیازمند تعمیر و نگه داری جدی است. به علاوه اتصال این ورقه ها به نقاط گسسته ای از سیلو سبب عدم توزیع مناسب بار میشود.
برای غلبه بر این مشکلات، مقاوم سازی سیلو به کمک مصالح کامپوزیت پلیمری FRP شرکت افزیر، راهکاری ایدهآل و بلند مدت محسوب میشود. لایه های FRP در ضخامت های حدود 1/3 میلیمتر به سطح سیلو متصل میشوند. این لایه ها با حذف تمرکز تنش، بار را به صورت گسترده توزیع میکنند. همچنین این لایه های FRP از وقوع خوردگی های آتی فولاد نیز جلوگیری میکنند.
مزایای استفاده از FRP
- قابلیت اجرای تعمیر هم به صورت خارجی هم داخلی
- به حداقل رساندن افزایش ضخامت دیواره (درحدود 5 میلیمتر)
- اجرای سریع و گاه در حین بهرهبرداری از سیلو
- قابلیت اجرا به صورت تعمیر چند نقطه در سیلو
- جلوگیری از خوردگیهای آتی
- سطح نهایی کار قابل رنگ شدن است.
- حمل و نقل آسان بدلیل وزن پایین مصالح کامپوزیت پلیمری FRP
- اتصال ورق FRP به سطوح مختلف بتن و آهن خوب بوده و همپوشانی آن زیاد نیست. که سبب پایین آمدن قیمت مصالح کامپوزیت پلیمری FRP میگردد.
- مقاومت کششی و مدول الاستیسیته مصالح کامپوزیت پلیمری FRP بالاست.
- ضخامت کم الیاف FRP سبب نازک بودن ورق های کامپوزیت FRP (در حد میلیمتر) شده و باعث میگردد آنها فضای اضافه اشغال نکند.
- افزایش مقاومت خمشی و برشی کل سازه سیلو
- بدون بو و غیرسمی بودن مصالح کامپوزیت پلیمری FRP شرکت افزیر
هزینه اجرای روش مقاوم سازی سیلو به کمک مصالح کامپوزیت پلیمری FRP شرکت افزیر
برای مشاوره و کسب اطلاع درمورد هزینه اجرای مقاوم سازی سیلو به کمک مصالح کامپوزیت پلیمری FRP شرکت افزیر با کارشناسان شرکت مقاوم سازی افزیر در تماس باشید.