به طور کلی در افزایش طبقات و تغییر کاربری ساختمان و هر سازه ای نیاز به اخذ تاییدیه از سازمان های مربوطه و شهرداری جهت اضافه نمودن طبقات و تغییر کاربری که با صلاح دید و تایید نهایی مهندس ناظر قابل اجرا خواهد بود، نیاز دارد.
تقویت با FRP جهت افزایش طبقات – تغییر کاربری
به دلایل مختلفی نظیر تغییر کاربری ساختمان، پایین بودن مقاومت بتن، ضعف اجرا یا طراحی و یا اضافه کردن طبقات، مالکین ساختمان با مشکلات سازهای و بعضی مواقع موانع قانونی و عدم تایید مهندس ناظر یا سازمان نظام مهندسی مواجه میشوند و سازه دارای مشخصات بالا برای حفظ استحکام و عدم آسیب پذیری و حفظ ایمنی برای خود سازه و انسان ها نیاز به مقاوم سازی و تقویت اجزای اصلی و بنیادی ساختمان می باشد. کارشناسان فنی شرکت افزیر با توجه به دارا بودن توان فنی و اجرایی و مدارک قانونی، علاوه بر طراحی و اجرای سیستمهای کلاسیک و نوین مقاوم سازی ( نظیر تقویت ستون طبق آئین نامه FRP)، تاییدیه مورد نیاز را از سازمان نظام مهندسی و شهرداری (جهت مقاوم سازی با FRP) اخذ میکنند.شرکت افزیر با داشتن مهارت و تخصص کافی و با بدست آوردن اطلاعات کافی و تحقیق و بررسی های مهندسی در مورد سازه راهکار هایی جهت تقویت و مقاوم سازی متناسب با هر سازه را ارائه می دهد.
از جمله راهکار های مقاوم سازی، می توان به کامپوزیت FRP (مخفف Fiber Reinforcement Polymer) اشاره کرد که امروزه کاربردهای فراوانی در پل ها و ساختمان های بتنی دارند. قیمت و هزینه طراحی، خرید و فروش و اجرای FRP در مقایسه با سایر روش های مقاوم سازی مقرون به صرفه میباشد. این شرکت علاوه بر طراحی و پیمانکاری پروژههای مقاوم سازی، در زمینه تامین، توزیع و فروش مصالح کامپوزیتی FRP و رزین اپوکسی و سایر مصالح مورد نیاز مقاوم سازی نظیر الیاف پلیمری CFRP کربن و GFRP شیشه، میلگرد و لمینیت FRP را نیز ارائه و خدمات رسانی میکند.
جهت مشاهده تاریخچهFRP ، درباره FRP، نحوه نصب FRP و انواع مصالح آن شامل ورقهای FRP، پروفیل FPR، صفحات FRP، الیاف کربن، شیشه و آرامید و چسب های FRP ، به بخش مقاوم سازی با FRP مراجعه کنید.
مقاومسازی جهت افزایش طبقات